Kaune bus galima įsigyti kavos neišlipant iš automobilio

Iš JAV atkeliavusi maisto automobiliuose kultūra, panašu, vis labiau skverbiasi į Lietuvą. Šią savaitę Kaune atidaryta pirmoji kavinių tinklo „Vero Cafe“ ir pirmoji mieste kavinė, kurioje įsigyti kavos galima neišlipant iš automobilio.

Šią savaitę Kaune atidaryta pirmoji kavinių tinklo „Vero Cafe“ ir pirmoji mieste kavinė, kurioje įsigyti kavos galima neišlipant iš automobilio.<br>Organizatorių nuotr.
Šią savaitę Kaune atidaryta pirmoji kavinių tinklo „Vero Cafe“ ir pirmoji mieste kavinė, kurioje įsigyti kavos galima neišlipant iš automobilio.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-08 14:31, atnaujinta 2018-02-09 23:48

Automobilinių kavinių kategoriją Jungtinėse Amerikos Valstijose bene labiausiai išvystė „Starbucks“ kavinių tinklas, Europoje tokio tipo kavinės dar tik pradeda populiarėti.

„Vero Cafe“ kavinių tinklo įkūrėja Laima Vėželienė kavos, parduodamos automobilių vairuotojams, idėją galvoje nešiojosi bent 6 metus. „Vis ieškojome tinkamos vietos tokia kavinei, svarstėme, kokia galėtų būti koncepcija“, – sakė ji.

Apie tai, kad tokios kavinės pageidautų, jau keletą metų kalbėdavo ir „Vero Cafe“ klientai.

Naujos kavinės vieta išskirtinė – prie pagrindinės įvažiavimo į Kauną sankryžos. Ilgą laiką ši vieta buvo apleista – stūksojo buvusi Lietuvos kuro degalinė. Šiandien šalia „Vero Drive“ kavinės jau įsikūrė „Neste“ benzino kolonėlė, atsidarys automobilių plovykla.

L.Vėželienė sako jau seniai pastebėjusi, kad žmonės dažnai į kavinę užbėga nusipirkti puodelio kavos ir sėda atgal į automobilį.

„Dabar jiems tai padaryti bus kur kas patogiau – į „Vero Drive“ patogu atvažiuoti iš visų pusių. Labai tikimės, kad ši vieta taps ne tik susitikimų, bet ir pusryčių vieta, ją nesunkiai ras ir Kauno nepažįstantys žmonės“, – neabejoja tinklo vadovė.

„Vero Drive“ kavos gerbėjams siūlys ne tik šviežiai skrudintą, aukštos kokybės kavą, kurią galima pasiimti į kelią, bet ir ruoš šviežią, lengvą maistą – salotas, sumuštinius. Rytais čia bus kepama kiaušinienė.

„Pasaulyje sparčiai populiarėja tendencija – prie kavos siūlyti šviežiai ruošiamo maisto. Stengiamės neatsilikti nuo pasaulinių tendencijų, patys ieškojome tinkamų receptų, visus juos išbandėme“, – sako L.Vėželienė.

„Vero Cafe“ tinklo vadovė neabejoja, kad kavos kelyje kultūra Lietuvoje įsibėgėja. „Į tokių kavinių kategoriją pataikėme pačiu laiku, – įsitikinusi L.Vėželienė. – Dedame itin daug pastangų, kad ir kava, ir maistas, kurį siūlysime būtų šviežias, kokybiškas ir skanus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.