Restoraną „Dublis“ netikėtai paliko Deivydas Praspaliauskas

Restoranas „Dublis“ netikėtai liko be virtuvės šefo, laikomo vienu geriausiu Lietuvoje, Deivydo Praspaliausko (28 m.), pranešė interneto puslapis VMGonline.lt

D.Praspaliauskas buvo dukart pripažintas geriausiu Lietuvos šefu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
D.Praspaliauskas buvo dukart pripažintas geriausiu Lietuvos šefu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2017, 3:26 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:10 PM

Apie tai, kad garsus šefas nebedirba „Dublyje“, matyti ir iš jo socialinio tinklo „Facebook“ paskyros, kurioje nebeliko įrašo apie šią darbovietę.

Kol kas neaišku, kodėl D.Praspaliauskas paliko „Dublį“, tačiau interneto portalo VMGonline.lt šaltinių duomenimis, jis buvo atleistas.

Restoranas „Dublis“ yra įsikūręs istoriniame komplekse „Grafų rezidencija“, Vilniuje, Trakų gatvėje. Šis restoranas geriausių Lietuvos restoranų trisdešimtuke užima antrąją vietą. O pernai jis buvo reitinguotas ir skandinavams gerai žinomame restoranų gide „White Guide“ ir gavo 75 balus iš 100 galimų.

Iš Akmenės rajono kilęs D.Praspalauskas pirmąjį savo restoraną atidarė prieš penkerius metus, būdamas vos 23 metų. Tai buvo klientų gerai įvertintas „Lauro lapas“.

Vėliau jis atidarė bistro „1 Dublis“ ir kavinę „Kepykla“ Vilniuje.

Per savo karjerą D.Praspaliauskas buvo dukart pripažintas geriausiu Lietuvos virtuvės šefu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?