Dėl kiauliško elgesio ignoravau madingą restoraną. Bet kai kas privertė sugrįžti

Kurį laiką buvau supykęs ant kiauliško „Keulė Rūkė“ elgesio per paskutinius kelis susitikimus, tad sėkmingai juos ignoravau ilgiau nei pusmetį (nors akies krašteliu vis stebėjau, kas vyksta jų gyvenime).

„Keulė Rūkė“: dalintis skirtas mėsos padėklas.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“: dalintis skirtas mėsos padėklas.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“: mėsos buvo daug ir dviese prisivalgėm pakankamai, gal net kiek persivalgėme.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“: mėsos buvo daug ir dviese prisivalgėm pakankamai, gal net kiek persivalgėme.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“: mėsos buvo daug ir dviese prisivalgėm pakankamai, gal net kiek persivalgėme.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
„Keulė Rūkė“: mėsos buvo daug ir dviese prisivalgėm pakankamai, gal net kiek persivalgėme.<br>Nuotr. iš tinklaraščio „Naminės antys“.
Daugiau nuotraukų (7)

„Naminės antys“

Apr 25, 2017, 8:03 PM, atnaujinta Apr 26, 2017, 4:23 AM

Kad ir koks būčiau principingas, negalėjau ignoruoti vienos naujienos – dalinimosi padėklo, nes mėgstu dalintis maistu su žmona (ypač dalintis mėsa)...

Taip mes ir vėl atsidūrėme pas Keulę svečiuose Verkių g. – „Šiaurėje“. 

Noriu informuoti, kad po šio apsilankymo mūsų draugystė vėl oficiali. Neužfiksuota jokio prasto aptarnavimo apreiškimų.

Personalas mandagus, jam nebuvo nusispjauti ant manęs. Užsakymas taip pat buvo pagamintas gana greitai, tad regis, jie tikrai išgirdo, ką jiems sako klientai (bet aš vis tiek labai atidžiai stebėsiu jų aptarnavimą).

Mėsos buvo daug ir dviese prisivalgėm pakankamai, gal net kiek persivalgėme. Pirmą kartą ragavome dešras ir jos paliko tikrai gerą įspūdį t.y. buvo pilnos mėsos, o ne kokių riebalų.

Šonkauliukai sultingi, mėsos buvo daug ir ji lengvai krito nuo kaulo, tad juos valgyti buvo vienas malonumas.

Plėšyta kiauliena su BBQ padažu, kaip ir anksčiau, išliko be priekaištų, man net pavyko jos gauti daugiau atidavus vieną šonkaulį žmonai (vieną šonkaulį žmonai – simboliška)...

Tas valgymas ir dalinimasis mums buvo lyg kokia šeimos santykių terapija, kurioje mokaisi bendrauti, dalintis ir rasti kompromisus (net atiduodant dar vieną šonkaulį).

O kai pagalvoji, kad tokia terapija tekainuoja 12,50 EUR, išvis gera pasidaro (mums terapijos nereikėjo, bet blogiau gi nebus).

Bet ar viskas buvo taip idealu? Bulvytės mums pasirodė labai sausos ir sprangokos. Taip, padažas jas kiek pakeisdavo, bet su jomis kažką reikia daryti.

Dar mes pasigedome salotų/daržovių. Jei būtų galimybė, už didesnę porciją daržovių būtume atsisakę bulvyčių.

Pastebėjau užrašą, kad padažų ir bulvyčių papildymai nemokami, o kaip su daržovėmis? Tokiam kiekiui mėsos jų buvo tiesiog per mažai.

Bet bendrai – Keulė išvadas padarė ir mes dėl to džiaugiamės. Susimatysim!

Vertinimas: 9 iš 10

Kaina: 12,50 EUR už mėsos padėklą, skirtą dalintis

Šaltinis – tinklaraštis Naminės antys“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.