Prasčiausio kepsnio rinkimai: patiekalai, keliantys ir juoką, ir pyktį

Ar esate atsidūrę situacijoje, kai kavinėje užsisakote patiekalą, su viltimi laukiate skanaus valgio, tačiau jį gavę negalite atsitokėti iš nuostabos, kas patiekta jūsų lėkštėje? 

 Prasčiausio kepsnio rinkimai prasidėjo.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
 Prasčiausio kepsnio rinkimai prasidėjo.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 3:58 PM

Nuo šiol visus tokius patiekalus fiksuokite ir dalyvaukite blogiausio lietuviško kepsnio rinkimuose. Juos rengia tinklaraštis „Riebus katinas“.

„Pastaruoju metu daugelio kavinių, restoranų virėjai taip aptingo, jog jų gaminamas maistas klientams sukelia ne tik pasipiktinimą, bet kartais net juoką. O yra ir tokių kepsnių, kurie kelia ne apetitą, o šleikštulį. 

Sakote, kodėl tai vyksta? Atsakymas paprastas: klientas arba grąžina kepsnį, arba nieko nesakęs suvalgo, o apie tai papasakoja tik mažam ratui. Taip sakant, tinginys virėjas lieka nenubaustas, o jo šedevras – nepastebėtas. 

Bet dabar turiu nudžiuginti neįvertintus ir nepastebėtus Lietuvos viešojo maitinimo įstaigų virtuvių „profius“: pagaliau jūsų šedevrai bus pastebėti ir deramai įvertinti. Nuo šiol kiekvienais metais rinksime prasčiausią Lietuvoje kepsnį.

Konkurso salygos paprastos. Nugalėtoju taps daugiausiai skaitytojų „Patinka“ ar kitokių emocijų surinkęs kepsnys tinklaraštyje „Riebus katinas“. 

Siųsti kepsnių nuotraukas gali visi, jei tik manote, kad kepsnys vertas dalyvauti konkurse. Pagaliau reikia parodyti visiems ką kartais sugeba pagaminti kavinių virtuvės „virtuozai“. 

Prie nuotraukos pridėkite miestą, kavinės/restorano pavadinimą, kepsnio pavadinimą bei kainą. Visų kepsnių nuotraukos bus skelbiamos svetainėje „Riebus katinas“ bei jos feisbuko paskyroje. 

Neleiskite virtuvės šefų perliukams likti neįvertintiems“, - rašo tinklaraščio autorius.

Rinkimuose jau dalyvaujančių kepsnių nuotraukas rasite tinklaraštyje „Riebus katinas“. 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.