Sostinės restorano svečių laukia ypatinga vakarienė

Šių metų lapkričio 10-oji – ypatinga diena visiems gurmanams. Gastronomijos savaitės proga Vilniuje esančio „Le BonJour“ restorano svečias – „Michelin“ (aukščiausias profesnis įvertinimas gastronomijos pasaulyje) apdovanojimų skonį patyręs šefas iš Prancūzijos Danilo Bianco. 

Antrąkart į Lietuvą atvykstantis D.Bianco žada nepakartojamą prancūzišką vakarienę iš rudens derliaus, pavadintą „Rudens gėrybės“.<br> Organizatorių nuotr.
Antrąkart į Lietuvą atvykstantis D.Bianco žada nepakartojamą prancūzišką vakarienę iš rudens derliaus, pavadintą „Rudens gėrybės“.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 11:50 AM

Antrąkart į Lietuvą atvykstantis žymus šefas žada nepakartojamą prancūzišką vakarienę iš rudens derliaus, pavadintą „Rudens gėrybės“.

Šefo moto – kaskart naujai atrandama virtuvė 

Viena ryškiausių šių dienų gastronomijos krypčių bei maestro Danilo Bianco ir „Le BonJour“ moto – ta pati virtuvė, tik kaskart kitaip. 

Charizma bei begaline meile savo profesijai spinduliuojantis šefas didžiausiu įvertinimu laiko laimingus bei besišypsančius restorano lankytojus. 

Ankstyvą meilę gastronomijai Danilo įkvėpė jo tėvas.

Skonių, aromatų, tekstūrų tuoktuvės, kaskart iš naujo atrandamos kombinacijos yra tai, kas telpa lėkštėje, patiekiamoje „Le BonJour“ restorane. 

„Aš džiaugiuosi ir esu be galo laimingas galėdamas pasidalinti savo virtuve; kiekviena virtuvė yra ypatinga, o Vilnius ir „Le BonJour“ – nuostabi jungties galimybė tarp lietuviškosios ir prancūziškosios virtuvių“, – sako žymusis prancūzų virtuvės šefas ir žada itin subtilią vakarienę, kurią pradės paketėlyje keptais grybais, pagrindinis patiekalas bus ypatingai kepta vištiena su pomidorų padažu, porų fondiu ir laukiniais ryžiais, o desertui – prancūziškas skrebutis su sezoniniais vaisiais ir vaniliniais ledais. 

Prancūziškų vakarienių kultūra Lietuvoje itin vertinama

Prancūziška „Le BonJour“ virtuvė tarytum organiška būtybė keičiasi, mainosi ir sužavi skonių gamomis bei džiaugsmingais momentais, kuomet vakarieniaujant mėgaujamasi dalijantis praėjusios dienos įspūdžiais ir sujungiančiu, sušildančiu bei įkvepiančiu maistu. 

Nuolat besikeičiantis „Le BonJour“ restoranas kruopščiai parenka naujus susitikimus, kryptis, atranda vis ką nors nauja. 

Pačioje Vilniaus širdyje, Gedimino prospekte, įsikūręs restoranas „Le BonJour“ dovanoja savo lankytojui gastronomijos, dalijimosi bei akimirkų džiaugsmus, kuomet susėdę prie bendro stalo galite atsipalaiduoti ir tiesiog mėgautis gardžiu kokybišku maistu bei šilta elegantiška aplinka.

Atstovaujantis prancūziškajai virtuvės tradicijai „Le BonJour“ savo lankytojus kviečia ir moko kaskart pažvelgti į tuos pačius ingredientus kitaip. 

Tradicija, modernumas, šlakelis provokacijos yra būtent tai, kuo žavi Prancūzija ir, žinoma, „Le BonJour“. 

Apsilankymas „Le BonJour“ – tai gomurio džiaugsmas ir šilta estetika, paverčianti valgymą ypatingu, tačiau jokiu būdu nevaržančiu ritualu. 

Gastronomijos savaitė – ypatinga proga „Le BonJour“ lankytojams prisiliesti prie Michelin įvertintos gastronomijos aukštumų bei susipažinti su prancūziška Danilo Bianco virtuve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.