To nesitikėjo: klientus milžiniška sąskaita pribloškęs restoranas sulaukė baudos

Venecijos restoranas „Osteria da Luca“, keturiems svečiams iš Japonijos pateikęs 1100 eurų sąskaitą už pietus, sulaukė 19,5 tūkst. baudos už sveikatos saugumo ir higienos taisyklių nesilaikymą, rašo „Daily Mail“.

 Restoranui teko mokėti didelę baudą.<br> lrytas.lt montažas.
 Restoranui teko mokėti didelę baudą.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2018, 7:18 PM

„Osteria da Luca“ patikrinę inspektoriai taip pat konstatavo neatitikimus produktų aprašymuose. Be to, lankytojai skundėsi, jog už 100 gramų jūros gėrybių iš jų buvo prašoma 8 eurų.

Keturi Bolonijoje studijuojantys jaunuoliai iš Japonijos šiame restorane užsisakė tris steiko porcijas, keptos žuvies porciją ir mineralinio vandens. Juos ištiko šokas, kai už šiuos pietus buvo pateikta 1100 eurų sąskaita. Tačiau jaunuoliai nepasimetė ir sąskaitą nunešė į artimiausią policijos nuovadą.

Siekdama pagerinti dėl šio incidento pašlijusią miesto reputaciją Venecijos viešbučių asociacija pasiūlė svečiams iš Japonijos nemokamai dviems paroms apsistoti keturių arba penkių žvaigždučių viešbutyje.

Vietinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba pripažįsta, jog tai ne pirmas toks incidentas su užsieniečiais Venecijos restoranuose.

„Tripadvisor“ tinklapyje restoranas „Osteria de Luca“ įvertintas 1,5 balo iš penkių galimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.