Latvijos ir Lietuvos virtuvės meistrai pristatė nekasdienius Baltijos regiono patiekalus

Artėjant šiltajam sezonui Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. 

Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais. <br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (18)

Lrytas.lt

2018-03-26 14:14

Viešbutyje „Amberton Klaipėda“ idėjomis ir patirtimi dalinosi tarptautinių konkursų dalyviai bei patyrę virtuvės šefai: Evgenij Ponomarjov, Latvijos virėjų klubo „Pavarų klubs“ Tarybos narys, restorano „Gastronome“ gamybos vadovas; LRVVKA prezidentas Jaroslav Orševski, restorano „Siesta“ virtuvės šefas; jaunasis talentas Bernardas Anužis iš restorano „Onorė“; skonio meistras Artūras Braslauskas ir kavinės  „Flamingo“ konditeris Darius Piščikas. 

Šefai atskleidė patiekalų gamybos paslaptis, supažindino su neatrastais skoniais, pristatė Asociacijos partnerių naujienas.

Svečiams pasitikti „Friedricho pasažas“ virėjai Brigita Barisienė ir 
Andrej Alimov pasiūlė vieno kąsnio užkandėles: duonelę su kietaisiais kviečiais, pagardintą burokėlių ir avinžirnių užtepu su  rūkyta skumbre bei duonelę „Rustiko" su ožerškio uogomis, skanintą moliūgų sėklų užtepu ir keptomis sardinėmis.

Restorano „Pušų paunksnėje“ virtuvės šefė Laima Kryžienė  patiekė gaivius trijų skonių padažus: apelsininį-imbiero; avokado-jogurtinį; paprikų ir aitriosios paprikos padažą. Šie padažai rekomenduojami pasitikimo vaišėms prie paukštienos, mėsos užkandžių ar „Home Style“ bulvyčių. 

Renginio svečiai troškulį malšino mėgaudamiesi „Melt Water“ ištirpusio ledo geriamuoju vandeniu, išgautu iš artezinio gręžinio ir išgrynintu daugiapakopiu šaldymu bei tirpinimu. Šalia Klaipėdos veikiančioje gamykloje inovatyviomis technologijomis kuriamas unikalus vanduo populiarus daugelyje pasaulio šalių.

Algirdas Matačiūnas, restorano „Brasserie Avenue“ virtuvės šefas, 
užkandžiui pasiūlė matjes silkę su kąstiniu ir skandinaviška strimėle su morkų „žiedais“ ir svogūnų tyre. 

Latvijos restorano „Gastronome“ gamybos vadovas Evgenij Ponomarjov papasakojo, kaip teisingai žemoje temperatūroje paruošti krevetes ir šukutes, paskaninus jas mango želė ir šviežio mango, laimo, baziliko salotomis. 

„Santa Maria“ skonio meistras Artūras Braslauskas gamino lašišos užkandį žemoje temperatūroje su „Bulgur“ kruopomis ir sojų pupelėmis, kalafiorais, imbiero ir citrinų padažu, puošė žolelių daigais.

Restorano „Siesta“ virtuvės meistras Jaroslav Orševski nustebino 
vištienos sparneliais „confit“ su karamelizuotais obuoliais  su cinamonu ir vanilės lazdelėmis, sviestinės bandelės trupiniais ir moliūgų padažu, skanindamas daržiliu builiu ir triufelių aliejumi. 

Marinuotą antienos filė su medaus, sviesto ir burokėlių acto glazūra, gardintą gelteklės ir pastarnokų kremu, su kiaulių odelių meduje karamelizuotų moliūgų sėklų pabarstuku, puoštą ridikėliais pristatė restorano „Onorė“ virtuvės šefas Bernardas Anužis. 

Latvijos virtuvės šefas Evgenij Ponomarjov gamino jautienos didkepsnį su rozmarinu, svogūnų ir morkų piurė, bulvėmis, skanino raudono vyno padažu, puošė žolelėmis.

Kavinės „Flamingo“ konditeriai Darius Piščikas ir Tomas Danilevičius paruošė jogurtinę sūrio panakotą su šaltalankių ir slyvų „confit“, patiekiamą su avižinių dribsnių ir riešutų biskvitu, pistacijų traškučiu, špinatų trupinukais ir spanguolių morengais. 

Desertą su vaniliniu rikotos kremu, akacijų medaus padažu, vyno karamele ir traškiais sausainiais pasiūlė Latvijos virtuvės mesitras Evgenij Ponomarjov.

Svečiams jaunatviško stiliaus virėjų aprangą pristatė „Jokado projektai“ vadovė Dovilė Zakarė bei „Tina Dance“ šokėjos. 

Šventiniai patiekalai buvo serviruojami „Sangaida“ porcelianinėse, elegancija dvelkiančiose lėkštėse. 

„MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ supažindino su maisto 
gamybos įrangos inovacija – „MKN“ analogų pasaulyje neturinčia 
daugiafunkcionalia keptuve. 

Higienos ir švaros įmonė „Manjana“ pristatė unikalią maisto pateikimo sistemą, kuri užtikrina saugų maisto pateikimą klientui be papildomų išlaidų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.