Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Mano erdvė
Seimo rinkimai
Redakcija rekomenduoja
Atvira mokykla
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Patiekalai
4
Starkienės virtuvėje – kelionių po Europą įkvėpti patiekalai ir netradiciniai desertai: „Sakydavau, kad saldžių pyragų iš daržovių nekepsiu“
Žmonės
13
Štai, už kiek dabar galima pavalgyti „Michelin“ įvertintuose Lietuvos restoranuose: prognozuoja, kad jau netrukus viskas keisis
Verslas
4
Gabija Siurbytė atskleidė mėgstamiausią aktorių patiekalą filmavimo aikštelėje
Žmonės
1
Trispalviai kepiniai šventiniam stalui: patarimai, kaip juos nudažyti
Skonis
Receptas
2
Ilgaamžiškiausia pasaulyje šeima kasdien valgo vieną patiekalą: išmėginkite ir jūs
Skonis
Receptas
4
Piniginei draugiškas romantiškas vakaras: nebrangus šv. Valentino dienos vakarienės meniu
Skonis
Pajūrį drebina minias sudominęs festivalis „Palangos stinta“: traukos objektas – ypatingai paruoštos žuvys
Žinios
Receptas
3
Šis skonio „laidininkas“ žiemą padovanos eilę vitaminų: kodėl verta nelupti daržovės odelės
Skonis
12
Automobilių restauratorius Dainius Šlikas grįžęs namo tampa šeimos virtuvės šefu
Skonis
2
Tradicinė dvylikos patiekalų Kūčių vakarienė: užsakomų patiekalų TOP 12
Skonis
2
Maisto produktai, kurie gali dar labiau pabloginti jūsų pagirias
Skonis
Receptas
8
Panevėžį garsina ir legendiniai patiekalai: nuo Čičinsko kepsnio iki J. Miltinio „Napoleono“
Skonis
2
Oro linijų bendrovės atskleidė, ko griebiasi, kad maistas lėktuvuose atrodytų skanesnis
Skonis
Daugiau naujienų