VMG komanda pradeda projektą, kokio Baltijos šalyse dar nebuvo

„Virtuvės mitų griovėjus“ (VMG) papildo dar vienas savo srities profesionalas – prie komandos jungiasi Urtė Mikelevičiūtė, buvusi „Čiop Čiop“ prekės ženklo vadovė. Ji vadovaus VMG kuriamam analogų Baltijos šalyse neturinčiam projektui, skirtam su maitinimu ir svetingumu susijusiam verslo sektoriui. 

 A.Ivanauskas ir U.Mikelevičiūtė tiki naujojo projekto sėkme.<br> VMG nuotr.
 A.Ivanauskas ir U.Mikelevičiūtė tiki naujojo projekto sėkme.<br> VMG nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 12:11 PM

Naujasis projektas visose trijose Baltijos šalyse startuoja rugsėjo antroje pusėje. Jo turinį kurs dešimtys savo sričių profesionalų iš viso pasaulio.

„Mums visuomet patinka kurti tai, ko dar niekas iki šiol nebuvo sukūręs. Šio, verslui skirto projekto tikslas – suteikti žmonėms daugiau laisvės, kūrybiškumo ir naudingų patirčių. 

Idėją plėtojome ilgai, tačiau norėjome rasti tikrą profesionalą, kuris išmanytų šį verslą iš pagrindų, turėtų ne tik teorinių žinių, bet ir praktinių įgūdžių. Urtė buvo tas žmogus, kuris geriausiai atitiko mūsų viziją. Esu tikras, kad ji puikiai suvaldys visus procesus, nes šį projektą kuria žmonės, kuriuos, be jokios abejonės, galima vadinti restoranų verslo ekspertais“, – sako VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas.

Prie VMG komandos prisijungusi U. Mikelevičiūtė neabejoja, kad projektas atneš teigiamų pokyčių HORECA srityje: „Aš niekada nesiimu projekto, jeigu juo netikiu 100 procentų. Šis - ne išimtis. Turiu aiškią viziją, matau poreikį ir projekto naudą. Džiaugiuosi, kad turiu patirties, kurią galiu pritaikyti ir pasidalinti. Visą laiką mačiau, kad VMG yra prekinis ženklas, kuris savo idėjas įgyvendina nepriekaištingai.“

Naujasis projektas, kaip pasakoja jo vadovė, bus skirtas kiekvienam, dirbančiam restoranų versle. 

„Norime priminti, koks svarbus yra kiekvienas restorane dirbantis žmogus – nuo padavėjo iki restorano someljė, šefo ar vadovo. Dažniausiai visas dėmesys skiriamas šefui, o kiti neretai atsiduria antrame plane. Ne vienerius metus kalbama apie esmines šio sektoriaus problemas, trukdančias jam stiprėti. Mes prisidėsime prie jų sprendimų, sieksime kiekvienam padėti tapti savo srities profesionalu ir suteikti galimybę visapusiškai tobulėti“, – projekto detalėmis dalijasi U. Mikelevičiūtė. 

Apie Urtę Mikelevičiūtę:

Restoranų kultūra domėjosi nuo vaikystės: kad dirbs restoranų versle žinojo jau būdama 12-kos, 18-kos gavo pirmąją vyno enciklopediją ir ėmė kaupti žinias.

Baigė vadybos ir verslo administravimo bakalaurą, įgijo personalo valdymo magistro laipsnį.

Baigė „Šampano akademiją“, lankė „Namų someljė“ mokymus ir „Someljė mokyklą“. Žinių semiasi degustacijose, domisi ne tik vyno, bet ir kitų alkoholinių gėrimų – alaus, grapos, tekilos ir kitų – subtilybėmis bei jų darna su maistu.

Yra dirbusi pas vyndarius Vokietijoje, 5 metus buvo „Čiop Čiop“ prekės ženklo vadove, kur vadovavo didesnei nei 50 žmonių komandai.

Konsultuoja restoranus, padeda surasti šefų, o šefams – restoranų. Taip pat užsiima vyno kortų sudarymu.

Apie restoranų verslą ne vienerius metus rašė įvairiuose leidiniuose. 6-erius metus rašo tinklaraštį „Dervynas“. Jame pristato naujienas restoranų srityje, skelbia interviu, rašo apie maisto ir kelionių tendencijas, vynus ir someljė darbą, dalijasi receptais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.