Gurmaniškame vakare – gardūs pilki atspalviai ir alyvuogių aliejaus degustacija

„Pilka spalva nenuobodi“, – tuo įsitikino gero skonio žinovai ir vertintojai, pakviesti į gurmanišką vakarienę pilkame restorane. 

 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
 Gurmaniška vakarienė ir aliejaus degustacija.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (110)

Lrytas.lt

2018-11-29 21:00, atnaujinta 2018-11-29 21:01

„Gero skonio“ klubas su restoranu „Grey“ nutarė reabilituoti pilką spalvą, kuri gali būti ir jauki, ir elegantiška, ir, pasirodo, skani. Vakaras buvo jaukus, šiltas ir įsimintinas: svečiai ne tik mėgavosi restorano virtuvės šefo Ričardo Lecko specialiai šiai progai sukurta degustacine šviežių itališkų sūrių, antienos, triušienos bei jautienos patiekalų vakariene, ragavo prie patiekalų priderinto vyno, tačiau ir turėjo unikalią progą sudalyvauti alyvuogių aliejaus degustacijoje. Ją vedė vienintelė Lietuvoje atestuota alyvuogių aliejaus someljėbei profesionali šio aliejaus degustuotoja Liana Davletšina.

„Gero skonio“ klubo renginius inicijuoja ir drauge su partneriais rengia jau devyniolika metų leidžiamas žurnalas „Geras skonis“, rašantis apie maistą, gėrimus, vartojimo kultūrą. Pasak žurnalo vyr. redaktorės Rasos Ščeponienės, renginių idėja kilo iš noro subūrus maisto bei gero skonio entuziastų būrį, sykiu aplankyti geriausius šalies restoranus bei mėgautis jų virtuvės šefų sukurtais kulinarijos šedevrais. 

Renginių geografija išties plati – ji driekiasi nuo sostinės iki Kauno, Klaipėdos, Lietuvos pajūrio kurortų, kitų miestų: Šiaulių, Panevėžio, Birštono, Druskininkų ir t. t. Na, o vakaro tema ir stilius labai priklauso nuo geografinės vietos, erdvės bei, žinoma, restorano virtuvės. „Vaišingumas nuteikia bendrauti, sujungia skirtingus požiūrius maloniame pažinimo procese. Gastronomijos menui reikia erdvės, pažinimo bei pripažinimo“, – teigė vakarą vedusi Daiva Tamošiūnaitė. 

Vakaras prasidėjo tikrai gurmaniška staigmena – alyvuogių aliejų degustacija. 

Po tikra prieššventine dovana tapusios alyvuogių aliejaus degustacijos klubo svečių laukė ne mažiau įspūdinga degustacinė vakarienė, kuri tam tikra prasme pratęsė degustacijos metu užduotą – itališką – toną bei papildė jį originaliais maisto ir vyno skonių deriniais. Specialiai šiam vakarui degustacinę vakarienę ruošė restorano virtuvės šefas Ričardas Leckas kartu su profesionalia virtuvės komanda. 

Pirmasis užkandis – šefo komplimentas. Jam patiektas itališkas „Morbidoso Toscano“ avies pieno sūris su rūkyta ir sūdyta antienos filė bei šviežiais mangais. Šaltajam užkandžiui ragauta šviežia mocarela su pistacijų pesto, traškiais „Tarallini“ ir ypač tyru alyvuogių aliejumi bei vyšniniais pomidoriukais ir „Pasta Pirro“ vasarinių trumų griežinėliais. 

Karštajam užkandžiui pasiūlyta žemoje temperatūroje ruošta triušiena su vytintu „San Daniele“ kumpiu, saldžiąja bulve, skrudinta palmių aliejuje, patiekiama su bulvių kremu ir degintu sviestu, ananasų sultyse virtais pastarnokų diskais ir šafranu skanintomis morkomis. Po tokio išties abejingų nepalikusio ir įspūdingo patiekalo svečiams pasiūlyta atsigaivinti limetos šerbetu su žaliosios citrinos gabaliukais. 

Vėliau laukė karštasis patiekalas – tai sausai brandintos jautienos išpjovos kepsnys su žiedinių kopūstų piurė, baravykų pudra ir Flambé padažu, smidrais ir „De Carlo grill“ artišokais ypač tyrame alyvuogių aliejuje. Na, o desertui skanautas mangų bei pasiflorų kremo desertas su šokoladinio pyrago trupiniais. Prie šių nepaprastų patiekalų pateikti vynai. Juos vakaro metu pristatė someljė Gintaras Stulgys. 

Renginio pabaigoje svečių taip pat laukė smagioji „Gero skonio“ viktorina, kurios metu jie galėjo ne tik pasitikrinti ir pagilinti gastronomijos žinias, bet ir laimėti vertingų prizų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.