Tai jau antroji jo receptų knyga.
Knygoje surinkti receptai patiekalų, kurie gaminami padedant gyvai ugniai.
Pasak autoriaus, ji ne tik suteikia gaminamam maistui ypatingo skonio.
Ugnis – visavertis maisto ruošimo partneris – smalsus, gyvas, galingas, bet ir paklusnus.
Knygoje – daugybė intriguojančių receptų, daugelis kurių neabejotinai taps šios vasaros hitais – lietuviškas mėsainis, citrininis viščiukas, rūkytos midijos ar krevetės svieste.
Bet, pasak autoriaus, svarbiausia ne tai – svarbiausia, kad kiekvienas iš šių receptų yra tobula dingstis pakviesti seną bičiulį į namus, paskambinti kolegai ar kaimynui, suburti pas save malonius ir nuostabius žmonės ir praleisti kartu kelias puikias valandas.
Barbekiu – tai puiki proga pasidalinti ne tik puikiu jūsų pačių pagamintu maistu, bet ir nuotaika bei šiluma.