Kaunietė grilio gaminių mėgėja negalėjo patikėti laimėtu prizu

Praėjusią savaitę kaunietė Irma Bagdanavičienė buvo priblokšta – vyras jai pranešė, kad jų šeima laimėjo toną „Biovelos“ produkcijos. Moteris iš pradžių pamanė, kad tai – pokštas. O laimingą čekį moteris gavo pirkdama jau paruoštus šašlykus.

Grilio karalienė Irma su vyru Pauliumi. Kairėje Biovela atstovas Povilas Vinžanovas – rinkodaros direktorius.<br>Organizatorių nuotr.
Grilio karalienė Irma su vyru Pauliumi. Kairėje Biovela atstovas Povilas Vinžanovas – rinkodaros direktorius.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Liepa Dragūnaitė

Jul 26, 2019, 12:48 PM, atnaujinta Jul 26, 2019, 2:04 PM

Pagalvojo, kad pokštas

„Buvau labai nustebusi iš pradžių nepatikėjau, kad tikrai laimėjau. Paklausiau savo vyro: „Pasakyk, kad čia mane viešai išdūrė?“, bet jis patikrino ir patvirtino, kad tikrai laimėjau“, – nuostabos neslėpė praeitą savaitę burtų keliu gyvame eteryje „Biovelos“ vasaros žaidimo didžiojo prizo laimėtoja Irma Bagdanavičienė iš Kauno.

Kaunietė portalui lrytas.lt pasakojo, kad nėra itin azartiška ir loterijose sudalyvauja tik retkarčiais: „Loterijose nedalyvauju, retkarčiais kokį čekį, jei pasiūlo, užregistruoju. Taip nutiko ir šįkart. Niekada nepavykdavo nieko laimėti ir net nesitikėjau tokio prizo.“

Grilio sezonas – vos atšilus orams

I.Bagdanavičienė pasakojo, kad jų šeimos ir draugų grilio sezonas nuosavame kieme prasideda vos atšilus orams. Tiesa, moteris išdavė, kad pati prie maisto ruošos dažniausiai netriūsia.

„Piknikus rengiame nuolat, darome pasibuvimus su šeimyna. Tad mums labai imponuoja šitas grilio sezonas ir visas laimėjimas. Perkame ir paruoštą produkciją ir patys gaminame. Mėgstame su šeima valgyti viską ir kuo įvairiau, tad net konkretų gardžiausią patiekalą būtų sunku įvardyti.

Prisipažinsiu mūsų namuose virtuvėje ir prie grilio dažniausiai sukasi vyras, tai man viskas būna skanu, ką jis pagamina“, – nusijuokė „Biovelos“ prizo laimėtoja ir pridūrė, kad prizu tikrai dalysis su vyru: jis – gamins, o ji – skanaus.

Kvies šeimą ir draugus

Paklausta, ką veiks su tokio dydžio prizu – juk tai – visa tona mėsos produkcijos, I.Bagdanavičienė sakė, kad ketina organizuoti šeimos ir draugų susibūrimą.

„Galvoju, kad tikrai reikės padaryti šeimos ir artimiausių draugų susibūrimą. Dabar, kai tokie orai, dažniausias draugų klausimas būna: „Kada šašlykų?“, tai tikrai reikės tinkamai atšvęsti tokio prizo laimėjimą ir visiems susitikti“, – džiaugėsi moteris.

Du kartus per mėnesį „Biovela“ pristatys I.Bagdanavičienės šeimai tiesiai į namus mėsos gaminių, kurių pakaks ne tik pusryčiams, bet ir pietums bei vakarienei.

„Siekėme apdovanoti vieną grilio karalių šio titulo vertu prizu, todėl nusprendėme padovanoti 1000 kilogramų mėsos, kad laimėtojas ir jo draugai bei artimieji galėtų ja mėgautis visus metus. Tiesa, mūsų dovana – nėra tik šviežia ar marinuota mėsa.

Du kartus per mėnesį į namus pristatysime įvairų produktų asortimentą, kuriame bus galima rasti tiek pusryčiams tinkančių dešrų ar pašteto, tiek šviežios ar marinuotos mėsos. Nepamiršime ir užkandžių, kuriais smagu dalintis su draugais“ – sakė UAB „Biovela-Utenos mėsa“  rinkodaros direktorius Povilas Vinžanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.