Nusivylęs Kauno kebabais nuvyko į Alytų, bet buvo dar blogiau: „Net pykina tai prisiminus“

Mielas dienorašti, toliau tęsiu tau duotą pažadą – kasdien aplankyti po vieną maitinimo įstaigą. Nežinau, kiek taip eksperimentuoti leis sveikata, bet jei nuo prasto maisto ir teks prigulti į ligoninę, tai noriu, kad nebūčiau įtrauktas į apsikrėtusiųjų COVID-19 sąrašą.

Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Kebabinė „Alanija“ Alytuje.<br>Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Daugiau nuotraukų (12)

Riebus katinas

Apr 19, 2020, 7:29 PM, atnaujinta Apr 19, 2020, 8:08 PM

Nors paskutinėmis dienomis simptomai ir panašūs: skausmai pilve, dažnas bėgiojimas į tualetą ir nuo streso greičiausiai pakilusi temperatūra. Prašau mane ir kitus panašiai nukankintus prastu maitinimo įstaigų maistu įtraukti į kankinių sąrašą.

Kuriam laikui „padėjęs kryžių“ ant Kauno kebabinių nuvykau į Alytų, kebabinę „Alanija“. O ten vaizdelis dar graudesnis.

Silpnų nervų žmonėms rekomenduoju net nežiūrėti nuotraukų.

Manau, kad baisiau maistą sumeta tik kiaulėms tvarte. Tai, kad virėjas darbavosi be pirštinių ir be apsauginės kaukės, manęs nenustebino, nes kai gamina maistą ne žmonėms, o drebia jį lyg kiaulėms, tai kam tos apsauginės priemonės.

Vargu, ar tądien kas girdėjo mano prašymą neperkepti koldūnų. Juos suskrudino ir dar gausiai apipylė kažkokiu skysčiu.

Greičiausiai tam, kad jie nuskendę suminkštėtų, o klientas, bandydamas tuos „akmenukus“ valgyti, neišsilaužytų dantų.

Kam tiek to marmalo, kurį jie greičiausiai vadina padažu? Koldūnus nužudė jau kepant, ir ta skysta pliurzė jų nebeatgaivino.

Koldūnai ir bulvytės keptos tame pačiame aliejuje... Tiek bulvytės, tiek koldūnai taip sukepę, kad plastikine šakute jų neįmanoma buvo pasmeigti – ji tiesiog sulūžo.

Padažuose plūduriuojantis kebabas buvo baisiausia, ką man kada teko matyti. Taip atsainiai sudrėbto maisto neteko gauti dar niekur.

Neberašysiu daugiau apie maistą, nes tie prisiminimai mane pykina...

Šalia kebabinės lyg ir VMI ir policijos pastatai. Neabejoju, kad tų kontorų darbuotojai čia yra ne kartą pirkę maisto. Greičiausiai jie patys nesuvokia, koks turi būti skanus kebabas ir kaip jis patiekiamas, kitu atveju būtų ėmęsi priemonių sutvarkyti šitą betvarkę arba tiesiog uždaryti.

Vertinu 1/5 ir gailiuosi, kad nėra žemesnio balo, nes jūs, „Alanija kebabinė“, esate verti minusinio įvertinimo už maistą, kurį net benamiui buvo gėda pasiūlyti. Teko tiesiog palikti dėžutes prie šiukšlių konteinerio.

„Riebus katinas“

Kebabinė „Alanija“ taip reagavo į Riebaus katino kritiką: „Norime patikinti, kad darbuotojams buvo nurodyta dėvėti kaukes, pirštines ruošdami maistą naudojame ne tik karantino metu – nuo pat įmonės atidarymo vienkartinės pirštinės visada buvo ir tebėra perkamos. Padarėme viską, ką galime padaryti šioje situacijoje, – dar kartą įspėjome darbuotojus apie būtinybę dėvėti apsauginę kaukę, pirštines. 

Dėl maisto kokybės. Sunku įvertinti neparagavus, tačiau sprendžiant iš spalvos pateiktose nuotraukose, koldūnai nebuvo perkepti, jie kepami numatytą laiką, tam tikroje temperatūroje, kepti trumpiau nei reikalauja gaminimo technologija mes tiesiog negalime, nes svarbiausia yra iškepti juos visiškai, kad iškeptų juose esanti mėsa.

Gruzdintuvė turi du skyrius, viename yra gruzdinamos bulvytės, kitoje koldūnai. 

Padažų dažniausiai prašoma įpilti daugiau, yra klientų, kurie prašo padažą įpilti į atskirą indelį, visada atsižvelgiame į kliento pageidavimus. 

Kaip parodė komentarai po Riebaus katino apžvalga, dauguma žmonių, kurie iš tiesų lankosi ir perka maistą pas mus, išreiškė palaikymą ir nusistebėjimą tokiu atsiliepimu. 

Maistą parduodame tik išsinešti (ne tik karantino metu), pakuojant ir nešantis supakuotą maistą natūralu, kad padažas neišlaiko tos pačios formos kaip ką tik užpiltas. 

Kaip nebūtų, apgailestaujame, kad Riebus katinas nusivylė, į jo išsakytas pastabas sureagavome“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.