Kelias į širdį eina per skrandį: 3 skonio idėjos, paversiančios Valentino dieną įsimintiniausia metų akimirka

Juokais, o gal pusiau rimtai sakoma, kad tiesiausias kelias į kito žmogaus širdį eina per skrandį. Tai reiškia, kad net paprasčiausias, tačiau su meile pagamintas patiekalas gali pagelbėti jums atrasti tą vienintelį ar vienintelę ar sužavėti savo antrąją pusę. Kokius valgius geriausia rinktis skanauti šventinės vakarienės metu pataria prekybos tinklas „Lidl“.

Valentino dienos vakarienė.
Valentino dienos vakarienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 5:04 PM

Šventė neįsivaizduojama be saldumynų

Nėra saldesnio laiko metuose nei Valentino diena, todėl nėra ir geresnio pasirinkimo romantiškai vakarienės atmosferai sukurti nei saldumynai. Braškės su šokoladu ko gero yra visame pasaulyje žinomiausias meilę simbolizuojantis skonių derinys. Taip yra ne veltui – braškės bei šokoladas pasižymi pasitenkinimą sužadinančiomis savybėmis ir yra laikomi vienais galingiausių maistinių afrodiziakų. Norintiems išbandyti ne ką mažiau saldžius derinius, „Lidl“ siūlo skanauti šokoladinius pyragėlius, sausainius su įdaru, rinktis keksą su šokolado gabalėliais ar į paiką jaunystę nukeliančius guminukus.

Valentino diena, be abejonės, siejama ne tik su saldumynais, bet ir netikėtumu, širdingomis dovanomis ar mielomis staigmenomis. Žinoma, bent kartą per metus šiuos du dalykus galima sujungti draugėn ir taip nustebinti savo antrąją pusę. Pavyzdžiui, išbandykite iš šokolado pagamintas širdelės ar rutulio formos pinjatas, kurias reikia sudaužyti naudojant nedidelį medinį plaktuką arba šaukštą. Pinjatose paprastai slepiasi įvairūs saldainiai, o meilės dienos proga jos gali saugoti ir nedideles dovanas, prisipažinimą meilėje ar siūlymą tekėti.

Gurmaniška meilė austrėms

Jeigu saldūs valgiai ir dar saldesni bučiniai lydi jus visus metus, Valentino dieną galite padaryti malonią išimtį ir romantiškos vakarienės metu mėgautis gurmaniškais skoniais. Tam puikiai tiks sudėtingesni receptai, rečiau naudojami ar sunkiai randami ingredientai bei įmantrūs patiekalai, pavyzdžiui, pagaminti naudojant jūros gėrybes.

Nors jūrų gėrybėms galime priskirti ir žuvies patiekalus, tačiau jais turbūt nieko nenustebintume, todėl Valentino dienos proga rinkitės geldeles, midijas ar austres. Pastarosios irgi yra priskiriamos afrodiziakams, mat pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis, tad jas skanaudami akimirksniu pavergsite patinkančio žmogaus širdį ir sužadinsite jausmus.

Vakarienė vienas kito glėbyje

Kad ir kokie gardūs būtų afrodiziakais laikomi valgiai, tačiau tikra meilė alsuoja aistra ir be jų pagalbos. Meilė yra apie du žmones ir artimą jų ryšį, todėl Valentino dieną praleiskite mėgaudamiesi vienas kito draugija ir kartu pasigaminkite šventinės vakarienės valgius. Su savo antrąja puse susitarkite dėl tikslaus valgiaraščio, pasidalinkite darbus arba kaip tik rinkitės nustebinti savo kulinariniais sugebėjimais ir receptą iki paskutinės minutės laikykite paslaptyje.

Užsukę į „Lidl“ parduotuvę pasidairykite šaldytų prekių skyriuje ir mėgaukitės plikytos tešlos pyragaičių skoniu be jokio vargo.

Valentino dieną prekybos tinklas „Lidl“ padės jums neprašauti amūro meilės strėlės pro šalį. Artimiausioje tinklo parduotuvėje jau dabar jūsų laukia gundančios meilės dovanų idėjos ir staigmenos – papuošalų rinkiniai, nėriniuoti moteriški rūbai ir kvepalai.

Šalia įvairiausių skanėstų bei dovanų rasite ir pačias kvapniausias rožių, tulpių, hiacintų puokštes bei gėlių kompozicijas vazonėliuose. Nuo penktadienio iki pirmadienio „Lidl Plus“ lojalumo programėlės vartotojai taip pat galės pasinaudoti ypatingu pasiūlymu – pirkdami 7 vnt. tulpių gausite net 60 proc. nuolaidą J.D.GOSS šokolado dėžutei!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.