Pavasariškos „Iki“ konditerijos naujienos: nepriekaištingai suderinti skoniai ir spalvų elegancija

Prekybos tinklas „Iki“ atnaujino pavasario konditerijos asortimentą ir siūlo paskanauti prancūzų konditerio Thierry Lauvray kruopščiai sukurtų, elegancija ir pavasariu alsuojančių desertų: nuo tortų iki sveikuoliškų pyragaičių. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, teigia, kad ruošiant pavasario konditerijos naujienų receptus daug dėmesio skirta bet kurio smaližiaus skoniui įtiksiantiems sveikiems ingredientams ir aukščiausios kokybės produktams.

Tortas „Egzotika“.
Tortas „Egzotika“.
Pyragaitis „Keto riešutėlis“.
Pyragaitis „Keto riešutėlis“.
Purpurinis tortas.
Purpurinis tortas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-03-24 10:25

„Norėdami pirkėjams suteikti kuo didesnę konditerijos gaminių ir kepinių įvairovę, nuolat atnaujiname savo asortimentą ir nuo kovo 24-osios pristatome naujų, prancūzų konditerio kruopščiai sukurtų receptūrų konditerijos gaminius, kuriuos įkvėpė pavasariški skoniai – gaivios uogos, egzotiniai vaisiai, riešutai. Be to, daug dėmesio skiriama ir konditerijos gaminių sudėčiai, pavyzdžiui, viena iš šio sezono naujienų – pyragaitis „Keto riešutėlis“, kuriame yra itin mažai angliavandenių, todėl jis puikiai tinka ir tiems, kurie maitinasi pagal keto mitybos taisykles“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.

Thierry Lauvray, prekybos tinklo „Iki“ konditeris, sako, kad pavasarį pirkėjams pristatomos skirtingais skoniais, kvapais ir spalvomis akį traukiančios naujienos. Pasak jo, naująjį „Iki“ desertų asortimentą papildo net trys skirtingų skonių originalūs tortai, kapotos tešlos pyragas, kelių skirtingų skonių vaisių desertai, keto pyragaitis, kelių rūšių brioche pynės, skirtingų rūšių duonos ir duonelės, saldžios ir pikantiško skonio bandelės bei kapotos tešlos skarelės.

Sveikuoliškų desertų ieškantiems pirkėjams T.Lauvray dėmesį siūlo atkreipti į pyragaitį „Keto riešutėlis“, kuris paruoštas naudojant aukščiausios kokybė produktus, laikantis sveikos mitybos rekomendacijų. Šis skanėstas patiks ir tiks besilaikantiems keto mitybos ar tiesiog vengiantiems angliavandenių. Pyragaitį sudaro riešutų sviesto kremas su kreminiu sūriu „Philadelphia“, riešutų sviestas, agavos sirupas, migdolų drožlės, pistacijos, raudonieji serbentai ir kiti nuostabaus skonio ingredientai.

Ryškūs skoniai ir spalvos

Pakeliui į gamtą ar svečius norintiems prigriebti lengvą ir skanų desertą „Iki“ konditeris siūlo paragauti egzotinių vaisių arba juodųjų serbentų deserto su ispaninio šalavijo sėklomis. Šis desertas ne tik pasižymi ypatingu skoniu, jame nerasite nei pridėtinių cukrų, nei kvietinių miltų – tik aukščiausios kokybės produktus, kurie suteikia ypatingo skonio ir šviežumo. Be to, jie išsiskiria dar ir ypatingai patogia pakuote – indeliais, iš kurių iš karto patogu ir valgyti.

Konditerijos naujienos turėtų pradžiuginti ir tortų mėgėjus – šįkart siūlomi tortai ne tik pasižymi ypatingai elegantiška išvaizda, bet ir gaiviu skoniu.

„Smaližiams siūlome net tris skirtingus tortus. Vienas jų – graikiško jogurto tortas su braškių žele. Šio torto skonis primena vasarą. Ypač gaivus, švelnios konsistencijos, burnoje tirpstantis graikiško jogurto ir grietinėlės kremas puikiai atsiskleidžia braškių ir aviečių želės draugijoje. Torto padas pagamintas iš pūstų ryžių ir pagardintas juoduoju šokoladu. Dar viena ypatinga naujiena – purpurinis, ryškus, spalvingas ir gaivus tortas pagamintas iš graikiško jogurto ir grietinėlės kremo, paskanintas šilauogėmis ir ispaninio šalavijo sėklomis bei juodųjų serbentų kremu“, – pasakoja „Iki“ konditeris.

Trečioji tortų naujiena – pavadinimu „Egzotika“.

Kaip pasakoja konditeris, tai elegantiškas tortas pagardintas tropinių vaisių natomis.

Pistacijų pastos biskvitas puikiai dera su kokosiniu biskvitu, egzotiškaisiais mangų, pasiflorų kremais bei želė su mangų gabaliukais, o lengvas ir purus beze kremas suteikia išskirtinumo, tiesiog tirpsta burnoje.

Duonos mėgėjams – staigmenos

Mėgstantiems pyragus T.Lauvray siūlo paragauti traškaus ir aromatingo kapotos tešlos pyrago su spanguolių uogiene arba brioche pynių: viena jų paruošta su mandarinų, kita – juodųjų serbentų įdarų su bruknėmis.

„Duonos mėgėjų taip pat nepamiršome. Jų siūlome kelių rūšių: plikytos juodos duonos ir duonelės su sėklomis, kvietinės duonos su viso grūdo dalių miltais, pikantiško skonio itališkosios fokačijos su alyvuogių aliejumi, Čederio sūriu ir traškia plutele. Tiems, kurie mėgsta bandeles, paruošėme staigmenų: nuo sluoksniuotos tešlos bandelės su mandarinų įdaru iki pikantiškos bandelės su dešrele ir meksikietiškų daržovių įdaru – todėl sau tinkamą kepinį čia tiek smaližiai, tiek pikantiško skonio mėgėjai“, – teigia „Iki“ konditeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.