Vakarienė šią savaitę – trečdaliu pigesnė: „Iki“ skelbia akciją populiariai mėsai ir žuviai

Orai šyla – nuolaidų gausėja: prekybos tinklas „Iki“ šią savaitę skelbia ypač patrauklias akcijas, kurios sutaupyti padės tiek mėsos, tiek žuvies ar daržovių kepėjams. Pasak Vaidos Budrienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, visą savaitę populiariąją kiaulienos nugarinę bus galima įsigyti trečdaliu pigiau, o savaitgalį 35 proc. nuolaida lauks ir atlantinei lašišai.

„Iki“ nuotr.
„Iki“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 9:41 AM

„Kiekvieną savaitę kruopščiai atrenkame vis naujus pasiūlymus, kuriuose pirkėjai randa aktualiausius produktus už ypač palankias kainas. Juos patogu peržiūrėti leidinyje parduotuvėje, interneto svetainėje www.iki.lt ar mobiliojoje programėlėje. Šią savaitę išskirtinės nuolaidos taikomos tiek kasdienos prekėms, tokioms kaip sviestas, tualetinis popierius ir popieriniai rankšluosčiai, tiek grilinimo ar „Eurovizijos“ vakarėlius į kitą lygį pakylėsiantiems produktams“, – sako V. Budrienė.

Mėsa ir žuvis – už trečdaliu mažesnę kainą

Kiauliena – dažniausiai lietuvių perkama mėsa, o „Iki“ parduotuvėse šią savaitę kiaulienos nugarinės kilogramui bus taikoma ypatinga kaina.

„Nugarinę paruošti – paprasta ir greita, su ja lengva pamaitinti net ir didelę šeimą. Be to, mitas, kad visa kiauliena yra riebi mėsa. Nugarinė yra populiarus sveikesne mityba besidominčių pirkėjų pasirinkimas, nes joje yra labai mažai riebalų. O šią savaitę šiai mėsai pirkėjams užtikrinsime itin žemą kainą – 3,99 Eur už kilogramą“, – sako V. Budrienė.

Prie kepsnių ar suktinukų iš nugarinės puikiai derės didieji pomidorai „Beef“, kurie šią savaitę „Iki“ parduotuvėse tekainuoja 1,99 Eur/kg, arba už ypač gerą kainą siūlomi šviežiai raugti agurkai.

Pigiau įsigysite ir grilinti puikiai tinkančių daržovių: „Grill Party“ pievagrybių, cukinijų ar geltonųjų paprikų.

Tuo tarpu savaitgalį verta planuoti pietus iš žuvies – nuo ketvirtadienio atvėsintos atlantinės lašišos kainuos trečdaliu pigiau.

Tik šią savaitę – ypatinga kaina sviestui

Perkantys su „Iki“ lojalumo kortele bent už 20 Eur šią savaitę galės pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu – į pirkinių krepšelį įsidėti 175 g „Vilkyškių“ sviesto pakelį, kuris kainuos tik 0,99 Eur.

Į 20 Eur pirkinių sumą neįskaičiuojama „Vilkyškių“ sviesto ir šių prekių vertė: periodinių leidinių, tabako gaminių, alkoholinių gėrimų, pradinio ir specializuoto maitinimo pieno mišinių. Į sumą neįeina ir taros mokestis. Taip pat pinigai nesumuojami perkant dovanų korteles, loterijos bilietus, telefono sąskaitų papildymus, trečiųjų šalių paslaugas – pavyzdžiui, mokant komunalinius mokesčius. Pasiūlymas negalioja apsiperkant internetinėse parduotuvėse lastmile.lt ir eparduotuve.iki.lt. Pasiūlymas galioja vienam prekės vienetui vieno apsipirkimo metu, 1 kartą per dieną.

„Lojalumo programos dalyviai kviečiami nepamiršti įsijungti ir papildomų nuolaidų – pasinaudoti „Pigintuvo“ akcijomis, kurių kiekvieną pirmadienį pateikiame keturias. Pirkėjai gali patys nuspręsti, kurios nuolaidos jiems yra aktualiausios, ir išsirinkti dvi papildomas prekes ar jų kategorijas už ypač žemą kainą. Pavyzdžiui, viena iš šios savaitės „Pigintuvo“ akcijų yra net 75 proc. nuolaida kavos aparatui“, – aiškina V. Budrienė.

Daugiau sužinoti, išsirinkti ir pasinaudoti sau reikalingiausiais pasiūlymais – paprasta. Tereikia atsisiųsti „Iki“ programėlę arba apsilankyti https://www.iki.lt. Tuomet prisijunkite prie savo „IKI Premija“ paskyros. Jei jos vis dar neturite, užsiregistruokite – galėsite panaudoti jau turimą fizinę „Iki Premija“ kortelę arba išsiimti skaitmeninę. Tuomet paskyroje teliks išsirinkti 2 iš 4 pateiktų savaitės pasiūlymų. Nepamirškite užsukti ir aktyvuoti nuolaidas kiekvieną savaitę – pasiūlymai yra nuolat atnaujinami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.