Kepsninės karalienė Irena Kviatkovskaja pasakoja, jog viskas pasikeitė nuo pirmojo karantino.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Iš desertų Irenos šių medų atradimas – medaus tortas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Iš lietuviškų patiekalų šeimos mėgstamiausi yra šaltibarščiai bei kibinai.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Irenai labai patinka degustacinės vakarienės, o įsimintiniausius patiekalus bando pakartoti namuose.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Receptų autorė I.Kviatkovskaja labiausiai mėgsta ruošti, fotografuoti ir valgyti jūrų gėrybių patiekalus, tačiau visos šeimos mėgstamiausias produktas – mėsa.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Visomis sukauptomis žiniomis ji su bendraautore Jurgita Voidate pasidalijo knygoje „Kamado enciklopedija“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dalintis receptais ir nuotraukomis socialiniuose tinkluose Irena pradėjo prieš keletą metų ir greitai pritraukė nemažą būrį sekėjų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Irenos vyras Pavelas ir devynmetis sūnus Martinas – pirmieji ir patys svarbiausi jos patiekalų degustatoriai.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.