Aplankęs ne vieną žemyną V.Radzevičius prisipažino, kad namo beveik nieko neparsiveža, bet jei randa kelionėje gerų knygų apie maisto gaminimą, būtinai nusiperka.<br>Lrytas.lt koliažas.
V.Radzevičius mėgsta stebėti ir kaip gaminamas maistas, todėl neretai prašo, kad jį įleistų į virtuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Akimirka iš kelionės.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Šiam gardumynui paruošti naudojami lipnūs ryžiai, saldintas kokosų pienas ir šviežios mangų riekelės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kepta anties krūtinėlė su žaliojo kario padažu ir šviežiais ananasais.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Tom yum“ sriuba yra kaip cepelinai Lietuvoje ir kaip vizitinė Tailando kortelė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vytaras Radzevičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Atradusiam naują patiekalą žurnalistui tokie eksperimentai virtuvėje teikia daug džiaugsmo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Viešėdami Tailande Laisvė ir Vytaras Radzevičiai aplankė ne vieną gatvės turgų, kur akys raibsta nuo egzotiškų vaisių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Turgus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.