Vytaras Radzevičius iš Azijos kelionių parsiveža idėjų: vieno patiekalo įstengė nuryti tik šaukštą Lrytas.lt skonis Gurmanų klubas Lrytas Premium nariams Aplankęs ne vieną žemyną V.Radzevičius prisipažino, kad namo beveik nieko neparsiveža, bet jei randa kelionėje gerų knygų apie maisto gaminimą, būtinai nusiperka.<br>Lrytas.lt koliažas. V.Radzevičius mėgsta stebėti ir kaip gaminamas maistas, todėl neretai prašo, kad jį įleistų į virtuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Akimirka iš kelionės.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo. Šiam gardumynui paruošti naudojami lipnūs ryžiai, saldintas kokosų pienas ir šviežios mangų riekelės.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Kepta anties krūtinėlė su žaliojo kario padažu ir šviežiais ananasais.<br>V.Ščiavinsko nuotr. „Tom yum“ sriuba yra kaip cepelinai Lietuvoje ir kaip vizitinė Tailando kortelė.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Vytaras Radzevičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo. Atradusiam naują patiekalą žurnalistui tokie eksperimentai virtuvėje teikia daug džiaugsmo.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Viešėdami Tailande Laisvė ir Vytaras Radzevičiai aplankė ne vieną gatvės turgų, kur akys raibsta nuo egzotiškų vaisių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo. Turgus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo. Daugiau nuotraukų (10) Lrytas.lt Jan 13, 2024, 10:41 AM Patogiausias būdas SUŽINOTI DAUGIAU – sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje! 0 0 0