V.Radzevičius prisipažino, kad jam Indija – meilė iš pirmo žvilgsnio. Kartais ilgesys šiai šaliai ima spausti širdį, todėl rengdamas Merkinės fabriko Kepsnių ceche degustacijas vieną vakarą V.Radzevičius skyrė didingai Indijai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Svogūnų riekelės, citrina-pankolių sėklos burnai atgaivinti.<br>J.Banio nuotr.
Su trispalve Lietuvos vėliavomis Indijos keliuose.<br>J.Banio nuotr.
Vytaras su vietiniu policininku.<br>J.Banio nuotr.
Prieskoniai Indijos turguje.<br>J.Banio nuotr.
Valtys Gangos upėje.<br>J.Banio nuotr.
Prie garsaus viešbučio po teroristų atakos.<br>J.Banio nuotr.
Šventos karvės.<br>J.Banio nuotr.
Akinančios spalvos.<br>J.Banio nuotr.
Populiariausia transporto priemonė – Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.<br>J.Banio nuotr.
Merkinės fabriko Kepsnių ceche vieną vakarą V.Radzevičius skyrė tradiciniams Indijos patiekalams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Apelsinų šerbetas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Restoranas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kava.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vištienos troškinys „Tikka masala“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Samosos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Indiška žiedinių kopūstų sriuba.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Indiškos žiedinių kopūstų sriubų patiekimas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Apelsinų šerbetų gamybos procesas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.