Teroristų išpuolį Indijoje stebėjęs V. Radzevičius atskleidė paslaptį, dėl ko patiekalai čia turi ypatingą skonį Lrytas.lt skonis Gurmanų klubas Lrytas Premium nariams V.Radzevičius prisipažino, kad jam Indija – meilė iš pirmo žvilgsnio. Kartais ilgesys šiai šaliai ima spausti širdį, todėl rengdamas Merkinės fabriko Kepsnių ceche degustacijas vieną vakarą V.Radzevičius skyrė didingai Indijai.<br>Lrytas.lt koliažas. Svogūnų riekelės, citrina-pankolių sėklos burnai atgaivinti.<br>J.Banio nuotr. Su trispalve Lietuvos vėliavomis Indijos keliuose.<br>J.Banio nuotr. Vytaras su vietiniu policininku.<br>J.Banio nuotr. Prieskoniai Indijos turguje.<br>J.Banio nuotr. Valtys Gangos upėje.<br>J.Banio nuotr. Prie garsaus viešbučio po teroristų atakos.<br>J.Banio nuotr. Šventos karvės.<br>J.Banio nuotr. Akinančios spalvos.<br>J.Banio nuotr. Populiariausia transporto priemonė – Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.<br>J.Banio nuotr. Merkinės fabriko Kepsnių ceche vieną vakarą V.Radzevičius skyrė tradiciniams Indijos patiekalams.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Apelsinų šerbetas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Restoranas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Kava.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Vištienos troškinys „Tikka masala“.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Samosos.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Indiška žiedinių kopūstų sriuba.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Indiškos žiedinių kopūstų sriubų patiekimas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Apelsinų šerbetų gamybos procesas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Daugiau nuotraukų (19) Lrytas.lt Feb 24, 2024, 12:35 PM Patogiausias būdas SUŽINOTI DAUGIAU – sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje! 0 0 0