Lietuviai gelbės darboholikų skrandžius ir sveikatą

„Hello Hungry“ kūrėjų tikslas – kad kavą ir geriamąjį vandenį biuruose papildytų ir jų naujasis produktas.
„Hello Hungry“ kūrėjų tikslas – kad kavą ir geriamąjį vandenį biuruose papildytų ir jų naujasis produktas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 10:25 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:28 PM

Šiandien apsilankę „Indiegogo“ minios finansavimo (crowdfunding) platformoje, rasime lietuviško startuolio „Hello Hungry“ siūlomą produktą – gėrimą darboholikams, kuris nugalį alkį ir yra alternatyva įprastiems ne itin sveikiems užkandžiams ir greitajam maistui.

Šis gėrimas ne tik nugali alkį. Jo sudėtyje yra papildų, gerinančių regą, širdies ir smegenų veiklą – kitaip tariant, sprendžiamos sveikatos problemos, su kuriomis dažniausiai susiduria sėdimą darbą prie kompiuterių dirbantys žmonės.

Pagamintas iš vaisių ir daržovių, grikių, vitaminų ir mineralų, sočiųjų rūgščių, gėrimas padeda žmogui įveikti alkį ir išlikti sočiam keletą valandų, kai nėra laiko ar galimybių visavertei mitybai.

„Šiuolaikinės darbo sąlygos, dažnai lemia, kad laiku nepavalgome ar bandome alkį įveikti nesveikais greitais užkandžiais – su šiomis problemomis teko susidurti ne kartą ir pačiam, kai esi įstrigęs biure tarp darbų ar turi bėgti į susitikimą“, – sakė „Hello Hungry“ įkūrėjas Adomas Pranevičius.

Žmonės, pasak jo, dažnai neturi nei laiko, nei galimybių visavertei mitybai darbe, dėl to kenčia produktyvumas, o svarbiausia – atsiranda rimtų sveikatos sutrikimų.

„Hello Hungry“ kūrėjai – A.Pranevičius, Vytautas Savickas, Lukas Borisovas – gali būti puikus pavyzdys, kaip žingsnis po žingsnio, idėją galima paversti realybe. Jiems pavyko sutarti dėl pirminės investicijos su fondų valdymo bendrove „Practica Capital“, kuri patikėjo produktu ir jį kuriančia komanda.

„Idėją paversti realybe padėjo du pagrindiniai dalykai – patikimas investuotojas ir komanda, – pabrėžė A.Pranevičius. – Pavyko suburti nedidelę, bet profesionalią komandą, turinčią patirties dirbant su garsiausiais prekės ženklais gėrimų ir mažmeninės prekybos srityse. Dešimt mėnesių įtempto darbo – ir pasauliui jau esame pasiruošę pristatyti naujieną“.

Netolimoje ateityje kompanija ketina pristatyti savo produktą didžiausių pasaulio miestų, kur gyvenimo tempas milžiniškas ir žmonės ne visada turi laiko pasirūpinti visaverte mityba, biurų darbuotojams. Sveiko gėrimo kūrėjų tikslas – kad kavą ir geriamąjį vandenį biuruose papildytų ir jų naujasis produktas.

„Šis gėrimas nereikalauja jokio papildomo paruošimo, yra natūralaus skonio, kuo nepasižymi tradiciniai maisto pakaitalai ir pasaulyje paplitę pusryčių kokteiliai. Neturime tikslo pakeisti įprastos mitybos: mūsų tikslas yra pasiūlyti sveiką alternatyvą kovoti su alkiu, kai nėra galimybių maitintis visavertiškai“, – teigė A.Pranevičius. Siūlomi trys skirtingi gėrimo skoniai – braškių, bananų, morkų ir burokų; mangų, špinatų ir persikų; pomidorų ir bazilikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.