Gyvybės eliksyras: detoksikuoja, grąžina jėgas ir gerą nuotaiką

Gėrimas su citrina ir prieskoniais ne tik sušildo, bet ir stiprina imuninę sistemą, spartina medžiagų apykaitą ir virškinimo sistemą.<br>123rf nuotr.
Gėrimas su citrina ir prieskoniais ne tik sušildo, bet ir stiprina imuninę sistemą, spartina medžiagų apykaitą ir virškinimo sistemą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 1:47 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:07 AM

Trūksta energijos, jaučiate pykinimą, galvos skausmą, kamuoja bloga nuotaika? Nereikia jokių vaistų! Pasigaminkite skanaus gėrimo, kuris kaip ranka nuims visus nemalonius pojūčius. 

Kaip rašo delish.com, daugybė žmonių dieną pradeda gerdami karšto vandens su citrina – tikima, kad šis gėrimas normalizuoja šarmų ir rūgščių pusiausvyrą, padeda išvalyti toksinus. 

O šis gėrimas – tai praturtinta vandens su citrina versija. Jis ne tik sušildo, bet ir stiprina imuninę sistemą, spartina medžiagų apykaitą ir virškinimo sistemą. 

Jam reikės vienos citrinos sulčių, 1 šaukšto medaus, žiupsnelio Kajeno pipirų, žiupsnelio imbiero, žiupsnelio trintų gvazdikėlių. 

Viską dėkite į puodelį ir užpilkite karštu vandeniu. Papuoškite citrinos griežinėliu ir skanaukite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.