Virti kiaulių sparnai: šį produktą pamatę pirkėjai leipo juokais

Vakarienei nusiteikęs vilnietis nusprendė užsukti į „Rimi“ parduotuvę ir ten nusipirkti reikiamų maisto produktų. Vyro akys negalėjo atitrūkti nuo vieno išskirtinio produkto – „Virtų kiaulių sparnų“, kurių 800 g kainuoja 13,99 euro.

Vilnietis išsitraukė telefoną ir užfiksavo keistą atradimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vilnietis išsitraukė telefoną ir užfiksavo keistą atradimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vilnietis išsitraukė telefoną ir užfiksavo keistą atradimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vilnietis išsitraukė telefoną ir užfiksavo keistą atradimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 9, 2016, 5:58 PM, atnaujinta May 16, 2017, 9:30 AM

Vilnietis išsitraukė telefoną ir užfiksavo keistą atradimą. Socialiniame tinkle jis paskelbė nuotrauką su prierašu: „Keisti reikalai su maistu. Buvo kalafioras ir koldūnai. Dabar štai šitas“, – skelbė vyriškis.

Netradicinis maisto produktas sulaukė gausios komentatorių reakcijos: „Čia Lietuva, čia lietus lyja ir kiaulės su sparnais“, „Kiaulės „Redbull“ gėrė“, „Lietuva stebuklu kraštas!“, – juokėsi komentatoriai.

„Dar ir virtų kiaulių sparnų būna! Pagal produktą ir kaina fantastiška!“, – rašė dar viena moteris.

Kitas vyriškis juokavo, kad pirkėjams dar reikėtų pasiūlyti „rūkytų sliekų šonkaulių“.

„Kadangi daugelyje Lietuvos rajonų afrikinis kiaulių maras siautėja, tai turbūt naujas kiaulių veisles išradinėja – kiaulės su sparnais! Kad galėtų pritaikyt ES paramą, skirtą naujovėms! Išradingi lietuviai esam!“, – komentavo lietuvė.

Vienas vyriškis bandė įžvelgti istorinių ir filosofinių aspektų: „Vytautas Didysis suteikė žydams krūvą privilegijų, tarp jų ir šią. Todėl jie nuo seno nori mūsų ypatingai kokybišką ir tautiškai genetiškai geriausia vietine bioenergetika užkrautą kiaulieną paversti košeriniu maistu!

O ką, juk kiaulė su sparnais kaip ir ne kiaulė... Štai tuomet ir pradės masiškai grįžti Lietuvon litvakai, ir vėl tapsime žemės ūkio šalimi, o nuo košerinio maisto pasidarę karingesni dar ir etnines LDK žemes susigrąžinsime. Jei ne kalaviju, tai dešromis, kiaulienos, bet su sparneliais“, – komentavo jis.

Gyventojai pastebėjo, kad tokių produktų galima pamatyti ir kituose Lietuvos prekybos centruose.

„Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė pakomentavo apie jų parduotuvėje siūlomą produktą.

„Tai yra Estijos gamintojo produktas – kiaulienos kepsniai, kurie Estijoje vadinami „pork wings“. Deja, bet mūsų sistemose šis pavadinimas išverstas gana tiesmukai, tad labai atsiprašome už tokią klaidą, ir dėkojame pirkėjui už pastabumą. Produkto pavadinimą kainų etiketėje pataisysime“, – atsakė G.Bielskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.