Taisyklė, kuri privers kūną deginti riebalus, kol miegate

Ar įmanoma priversti kūną kasnakt šalinti toksinus ir kartu deginti riebalus be ypatingų savęs varžymų ar ekstremalių priemonių? Mitybos ir gyvenimo būdo mokytoja rašytoja Connie Trowbridge teigia, kad taip.

Padovanokite savo kūnui pertrauką, kol miegate.<br>123rf nuotr.
Padovanokite savo kūnui pertrauką, kol miegate.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2016, 10:56 AM, atnaujinta May 15, 2017, 7:47 AM

Interneto portale „Young and Raw“ moteris pasidalijo sėkminga asmenine patirtimi. Ji yra įsitikinusi, kad jos išbandytas metodas padeda kūnui pačiam išsivalyti pernakt be ypatingų pastangų.

Be to, toks detoksikacijos metodas dera su bet kokia dieta ir gyvenimo būdu.

12 valandų pasninkas kasnakt

Toks naktinis pasninkas padeda atsilaikyti prieš bet kokį norą užkandžiauti ar siaubti šaldytuvą vidurnaktį.

Jo laikytis yra labai lengva. Juk pasninkaujama, kol miegate. Tiesiogine žodžio prasme.

Tad kaip tokį pasninką pradėti?

Turite laikytis paprasto principo: tarp vakarienės ir kito valgymo palaukti 12 valandų. Pavyzdžiui, jeigu vakarieniaujate 19 val., pusryčiauti turėtumėte ne anksčiau nei 7 val. ryto, kai vakarieniaujate 20.30 val., pusryčius derėtų valgyti 8.30 val. ryte ir taip toliau. Tik tiek!

Toks pasninkas ne tik pažaboja polinkį užkandžiauti vėlai vakare ir taip saugo nuo svorio priaugimo. Jeigu kasnakt 12 valandų pasninkausite, jūsų organizmas galės atsistatyti ir atgauti jėgas.

Organizmui reikia maždaug 8 valandų, kad visiškai suvirškintų per dieną suvalgytą maistą. Jeigu prie jų pridėsite dar keturias valandas, įvyks stebuklas: suvirškinęs maistą jūsų organizmas persijungs į toksinų šalinimo, arba „sveikatinimosi“, režimą.

Tuo metu organizmas pradės naudoti sukauptas gliukozės atsargas energijai pagaminti ir ims deginti riebalų perteklių bei padės smegenims kovoti su stresu.

Papildoma naktinio pasninko nauda

Toks pasninkas leidžia organizmui efektyviai perdirbti per dieną suvartotas maisto medžiagas ir natūraliai pasiruoš tam, kad kitą dieną per prakaitą ir šlapimą pašalintų toksinus.

Jeigu prieš pat eidami miegoti atprasite valgyti, tai gali padėti numesti svorio.

Kadangi jūs liausitės nuolat valgyti, stabilizuosis cukraus lygis kraujyje.

Stabilizuosis ir jūsų nuotaika bei energijos lygis.

Visa tai yra nuostabu, tiesa? Bet svarbiausia, kodėl reikėtų kasnakt po 12 val. pasninkauti, yra nauda sveikatai.

Jūsų organizmas kasdien turi daug dirbti, kad viskas tinkamai funkcionuotų. Jeigu naktimis pasninkausite po 12 valandų, savo organizmui padovanosite pertrauką, kurios jis nusipelnė. Tuo metu jam nebereikės virškinti jūsų suvalgyto maisto, tad organizmas galės natūraliai, lengvai ir efektyviai išsivalyti ir susiderinti.

Taigi, kasnakt pasninkaudami po 12 valandų savo kūnui padarysite daug gėrio, o pabudę ryte jausitės energingi ir pailsėję.

Tokio režimo laikytis lengva, kadangi didžioji pasninko dalis (jei ne visa) vyksta, kol jūs miegate, o nauda yra didžiulė.

Šis pasninkas puikiai papildo bet kokį mitybos planą. Jis tinka bet kokiam gyvenimo stiliui ir dera su bet kokiu galimu iššūkiu, kurį galbūt nusprendėte priimti. Kad ir ką darytumėte, norėdami pagerinti savo organizmo būklę ar sulieknėti, šis pasninkas pagerins galimus rezultatus ir padės juos aiškiau ne tik pamatyti, bet ir pajusti.

Išbandykite tokį pasninką jau šiąnakt ir patys pažiūrėkite, kaip pasijusite rytoj ryte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.