Nomeda Marčėnaitė atskleidė liekninamojo kokteilio receptą

Charizmatiškoji dailininkė, keramikė Nomeda Marčėnaitė iš minios išsiskiria ne tik ekstravagantiška išvaizda ir niekada nedingstančia šypsena, bet ir požiūriu į kasdieniškus dalykus.

Liekninamasis N.Marčėnaitės kokteilis.<br>TV3 nuotr.
Liekninamasis N.Marčėnaitės kokteilis.<br>TV3 nuotr.
D.Praspaliauskas ir N.Marčėnaitė laidoje kalbės apie pusryčius.<br>TV3 nuotr.
D.Praspaliauskas ir N.Marčėnaitė laidoje kalbės apie pusryčius.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 9, 2016, 10:34 AM, atnaujinta May 13, 2017, 4:03 PM

Paklausta, kaip apsirengusiai labiausiai patinka miegoti, žinoma moteris nedvejodama atsakė: „Stengiuosi miegoti pasipuošusi!“ Vis dėlto jai, kaip ir daugumai mūsų, sunku įsivaizduoti rytus be kvapnios kavos.

„Nors galiu be žadintuvo pabusti ir penktą ryto, kartais vis dėlto mėgstu ilgiau pamiegoti. Man patinka pusryčiai ir rytinė kava, bet lygiai taip pat mėgstu temstančius vakarus – neturiu mėgstamiausio paros meto. Man visi patinka. Kaip ir gyvenimo etapai – visi įdomūs ir visi labai svarbūs“, – filosofiškai kalbėjo N.Marčėnaitė, kuri šeštadienį pasirodys TV3 laidoje „Gardu gardu“ .

Menininkės svajonių pusryčių vieta – kaimo terasa su vaizdu į sodą. Tiesa, ji pridūrė, kad ši svajonė jau išsipildė, o ir šiaip ji nelinkusi svajoti, mat viskas, kas vyksta Nomedos gyvenime, – tarsi nuolat besipildančios svajonės.

Laidoje Nomeda pasakos apie bene patį kasdieniškiausią dalyką – pusryčius. Ją kalbino laidos vedėjas – garsus virtuvės šefas, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

Laidoje Nomeda ruoš kelis patiekalus, tarp kurių – ir liekninamasis kokteilis.

Liekninantis kokteilis

Reikalingi produktai:

60 ml kriaušių tyrės;

20 ml citrinų tyrės;

60 ml ananasų tyrės;

žiupsnelis gvazdikėlių;

gazuotas vanduo.

Į indą supilkite kriaušių, citrinų ir ananasų tyrę, suberkite gvazdikėlius ir viską užpilkite gazuotu vandeniu. Jo pilkite pagal poreikį – kuo daugiau vandens pilsite, tuo švelnesnis bus skonis. Viską gerai išmaišykite ir supilstykite į taures.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.