Vos vienas mitybos pokytis padėjo numesti 9 kilogramus

Amerikiečių aktorė Drew Barrymore neseniai visus nustebino gerokai padailėjusiomis kūno formomis. Pasirodo, ji numetė 9 kilogramus kūno svorio.

Drew Barrymore 2016 metų balandį (kairėje) ir dabar (dešinėje).<br>ViDA Press nuotr.
Drew Barrymore 2016 metų balandį (kairėje) ir dabar (dešinėje).<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2017, 6:14 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 6:34 PM

Pasidomėjus, kaip jai taip pavyko, aktorė atskleidė, padariusi vieną paprastą pokytį savo mityboje, ką lengvai galite padaryti ir jūs.

Aktorė atskleidė į savo dietą tiesiog įtraukusi gerokai daugiau baltymų.

Neseniai duodama interviu dienraščiui „Daily Mail“ aktorė pasakojo, kad ruošdamasi savo naujam vaidmeniui suprato pribrendusi pokyčiams ir asmeniniame gyvenime.

2015 metais D.Barrymore išsiskyrė su trečiuoju savo sutuoktiniu Willu Kopelmanu ir dėl to, anot aktorės, ji priaugo svorio.

Laimė, jo pavyko numesti be drastiškų dietų. Ji tiesiog ėmė vartoti gerokai daugiau baltymų.

Paklausta, ar verta sekti aktorės pavyzdžiui, „Good Housekeeping“ instituto mitybos vadovė Jaclyn London patikino, kad taip.

„Drew yra ypač sumani, papildydama savo dietą baltymais, kad numestų svorio. Toks maistas, kaip jūros gėrybės, vištiena, neriebūs pieno produktai, liesa jautiena ir ypač augaliniai baltymai (avinžirniai, riešutai, sėklos, pupelės ir kiti ankštiniai produktai) yra svarbūs, norint ilgą laiką nepriaugti svorio. Tokia mityba padeda stabilizuoti cukraus kiekį kraujyje ir leidžia jums ilgesnį laiką jaustis sotiems“, – pacitavo J.London interneto puslapis „Woman's Day“.

Tad jeigu norite savo dietą praturtinti baltymais, bet abejojate, ar jums tai pavyks, J.London patarė pradėti nuo pusryčių: „Riešutų sviestas, graikiškas jogurtas, kiaušiniai ir net neriebus arba nugriebtas pienas, kurio pilate į kavą, praturtins jūsų dietą baltymais, kurie numalšins dienos metu kylantį potraukį saldumynams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.