Aktorės E.Longorios receptai – nenusivylusioms namų šeimininkėms

Daugelis ją pažįsta kaip įnoringąją Gabrielę Solis iš populiaraus serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“, tačiau gyvenime aktorei Evai Longoriai (40 m.) nėra nieko smagiau nei savo virtuvėje ruošti skanius patiekalus draugams ir artimiesiems.

Gvakamolė E.Longoriai primena tėvų namus.<br>123rf ir „VidaPress“ nuotr.
Gvakamolė E.Longoriai primena tėvų namus.<br>123rf ir „VidaPress“ nuotr.
Aktorei E.Longoriai nesvetimi virtuvės džiaugsmai – ji mėgaujasi galėdama ruošti skanius patiekalus svečiams.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorei E.Longoriai nesvetimi virtuvės džiaugsmai – ji mėgaujasi galėdama ruošti skanius patiekalus svečiams.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Meksikietiškas pagardas gvakamolė labai populiarus JAV pietinėse valstijose.<br>123rf nuotr.
Meksikietiškas pagardas gvakamolė labai populiarus JAV pietinėse valstijose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

2015-05-17 10:48, atnaujinta 2017-11-28 09:09

Pomėgis gaminti padėjo gražuolei atsikratyti depresijos, į kurią buvo panirusi 2011-aisiais po skyrybų su NBA žvaigžde Tony Parkeriu.

Vyro neištikimybė ir skyrybos taip sužeidė aktorės širdį, kad ji ilgai buvo gyva tiktai kava. Slogios nuotaikos Eva atsikratė panirusi į aktyvią veiklą – grįžusi prie magistro studijų, įsitraukusi į politiką ir maisto ruošimą.

Dabar Holivudo aktorės ir prodiuserės namų virtuvėje galima rasti ne tik modernių prietaisų, bet ir kočėlą – jis praverčia kepant meksikietiškus kukurūzų paplotėlius tortilijas. E.Longoria neatsitiktinai yra meksikietiškos virtuvės gerbėja. Jos tėvai – JAV gyvenantys meksikiečiai. Iš mamos Eva perėmė daugybę receptų, kuriuos patobulinusi ar palikusi originalius sudėjo į knygą „Evos virtuvė. Gaminkite su meile šeimai ir draugams“.

Teksase užaugusios būsimosios žvaigždės tėvai šalia namų augino avokadus. Taip pat sode augo nemažai citrinmedžių.

Todėl aktorė iki šiol ir ruošia daug patiekalų iš avokadų, citrinų – jie jai primena namus.

Beje, avokadų pagardą gvakamolę mėgstanti aktorė pabrėžė, kad jam būtinos citrinų, o ne žaliųjų citrinų sultys.

„Citrinų sultys – slaptasis ingredientas, dėl kurio gvakamolė yra tokia skani. Žmonės paprastai į ją pila žaliųjų citrinų sultis, bet jos smarkiai pakeičia skonį“, – tikino meksikietiškos virtuvės žinovė.

Avokadų pagardas (gvakamolė)

Reikės:

3 gerai prinokusių avokadų

2 vidutinio dydžio prinokusių pomidorų

1 mažos svogūno galvutės

šviežių kalendrų

pusės aitriosios paprikos

maždaug 4 valgomųjų šaukštų citrinų sulčių

1 arbatinio šaukštelio druskos

Kubeliais supjaustykite avokadus, iš pomidorų pašalinkite sėklas ir taip pat supjaustykite. Susmulkinkite svogūną, sukapokite kalendras, aitriąją papriką. Viską sudėkite į dubenį ir išmaišykite.

Šis meksikietiškas valgis patiekiamas kaip užkandis su kukurūzų traškučiais arba prie pagrindinių meksikietiškų patiekalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.