Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai: skanu, sotu ir sveika

Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokime avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs blyneliai.

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“

Feb 10, 2017, 6:20 AM, atnaujinta Feb 7, 2022, 12:11 PM

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai

7 blyneliams reikės:

  • 60 g avižinių dribsnių;
  • 4 kiaušinių;
  • 2 bananų;
  • 2 v. š. aliejaus ar sviesto (naudojau „ghee“ sviestą);
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių,
  • mėgstamų uogų, vaisių, skysto medaus ar klevų, agavų sirupo.

Kaip gaminti

Avižinius dribsnius trintuvu (blenderiu) sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.

Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite.

Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir iškepkite blynelius (dėjau po 3 v. š. masės).

Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavo sirupu.

Skanaus!

P. S. Blyneliams skirtus ingredientus galima sudėti į blenderį ir viską sumalti iš karto.

Šaltinis – „Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.