Čirviniai blynai pagal močiutės receptą

Vaikai paprašė širdelių blynų. Šį kartą keliu į viešumą receptą, pagal kurį blynus kepdavo mano močiutė. Tad imame šaukštus ir einame maišyti tešlos.

Čirviniai blynai.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Čirviniai blynai.<br>O.Kudopčenkės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Feb 13, 2017, 9:54 AM, atnaujinta Feb 13, 2023, 9:31 AM

Blynai – širdelės

Reikalingi produktai:

• 2 kiaušiniai,

• 50 g cukraus,

• 3 šaukštai bulvių krakmolo,

• 200 g miltų,

• 80 g tirpinto sviesto,

• žiupsnelis druskos,

• 0,5 šaukštelio kepimo miltelių,

• 3 šaukštai grietinės.

Kaip gaminti

Kiaušinius plakti su cukrumi, kol jis ištirps. Įmaišyti grietinę, sviestą ir druską. Krakmolą, miltus ir kepimo miltelius sumaišyti ir šį sausą mišinį įmaišyti į kiaušinių masę.

Viską gerai išmaišyti.

Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje.

Šaltinis – „Samčio užrašai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.