Lavašo krepšeliuose keptas omletas: nieko sudėtingo, bet labai skanu

Lyg ir nieko ypatingo, viskas paprasta, bet labai skanu. Turėjau lavašo, kurį reikėjo sunaudoti, tad taip gimė šių pusryčių idėja. 

Lavašo krepšeliuose keptas omletas.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Lavašo krepšeliuose keptas omletas.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Aug 18, 2018, 6:55 AM, atnaujinta Aug 16, 2021, 12:28 PM

Mums patiko. Gal ir jūs pabandysite.

Lavašo krepšeliuose keptas omletas

Reikalingi produktai: 

  • 16 vnt. lavašo kvadratėlių maždaug 11x11 cm,
  • 6 kiaušiniai,
  • 1 nedidelis pomidoras, 
  • 50-60 g tarkuoto sūrio, 
  • 50 g smulkinto rūkyto kumpio ar dešros, 
  • svogūnų laiškai,  
  • 120 ml pieno, 
  • smulkintų krapų, 
  • druskos, pipirų.  

Kaip gaminti 

Į keksiukų skardelę dėti silkonones keksiukų formeles (8 vnt.), į kiekvieną jų dėti po 2 lavašo kvadratėlius. 

Kiaušinius išplakti su pienu, berti prieskonius, žalumynus, supjaustytą pomidorą, tarkuotą sūrį - viską išmaišyti ir padalinti į lavašo krepšelius. 

Kepti 170-175 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min.  

Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.