Vos 10 minučių darbo, o rezultatas – puikus: bananų ir maskarponės desertas

Lengvai pagaminamas desertas, kuris ir produktų kiekiu nėra brangus, ir laiko daug neatims. Ir taip gera bus vakare prie arbatos puodelio pasmaližiauti.

 Bananų ir maskarponės desertas.<br>Nuotr. iš „Samčio užrašai“.
 Bananų ir maskarponės desertas.<br>Nuotr. iš „Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Mar 22, 2019, 1:39 PM, atnaujinta Mar 22, 2022, 4:13 PM

Bananų ir maskarponės desertas

Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 8 asmenims, užtruksite 10 min.

Reikės:

  • 500 g maskarponės sūrio,
  • 250 g 35 proc. riebumo grietinėlės,
  • 4 šaukštų cukraus pudros,
  • 3 bananų,
  • kakavos užbarstyti.

Kaip gaminti

Kremui maskarponę išplakite su cukraus pudra. Jei norite gaivesnio kremo, įspauskite truputį citrinos sulčių.

Grietinėlę išplakite iki standumo. Sumaišykite su maskarponės kremu.

Į apvalią torto formą dėkite trečdalį kremo, suguldykite nuluptus bananus ir uždėkite likusį kremą. Išlyginkite paviršių.

Dėkite desertą į šaldytuvą bent porai valandų.

Prieš tiekiant apibarstykite kakava.

„Samčio užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.