Gražios vasaros, daug saulėtų dienų ir įsimintinų akimirkų!
Sluoksniuotas tiramisu ledų desertas
Porcijos: 4–6. Pagaminsite per 20 min., be to, reikės laiko, kol desertas ilsėsis šaldymo kameroje.
Reikės:
- 1 l vanilinių ledų;
- 1 a. š. tirpios kavos;
- 200 g sausainių „Damų piršteliai“;
- 1 v. š. kakavos;
- apie 60 ml paruoštos stiprios kavos.
Kaip gaminti
Į pusę kiekio vanilinių ledų (500 ml) įmaišome tirpią kavą. Indą, kuriame gaminsime desertą, išklojame maistine plėvele. Gražiai sudedame kavos ledus. Išlyginame paviršių.
Sausainius mirkome į paruoštą kavą ir dedame ant kavos skonio ledų sluoksnio. Ant viršaus paskirstome vanilinius ledus.
Dedame bent kelioms valandoms į šaldymo kamerą. Atvėsusį desertą apibarstome kakava.