Daug sveikesnis varškės ir obuolių apkepas – pats tas lengvai šeimos vakarienei (2)

Kakės Makės draugė Indrė šį apkepą šmaikščiai pavadino: kai apkepas svajoja būti pyragu. Išties skanus, ne per daug saldus ir daug sveikesnis apkepas, nes naudojami kukurūzų miltai. Tai puikus variantas šeimos vakarienei.

Varškės ir obuolių apkepas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Varškės ir obuolių apkepas.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Jan 13, 2022, 5:45 PM, atnaujinta Jan 13, 2022, 5:45 PM

Gamindami užtruksite apie 10 min., dar 45 min. prireiks, kol apkepas keps.

Varškės ir obuolių apkepas (6–8 porcijos)

Reikės:

  • 400 g varškės;
  • 300 g obuolių;
  • 100 g kukurūzų miltų;
  • 40 ml agavų arba klevų sirupo;
  • 3 kiaušinių.

Kaip gaminti

Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Išplakame kiaušinius su pasirinktu saldikliu.

Suberiame varškę, obuolius, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome.

Masę sudedame į kepimo formą. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 45 min.

„Kviečiu į virtuvę“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Lietuvos oro uostų aviacijos rezultatų apžvalga ir prognozės