Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais: kai norisi ko nors paprastai paruošiamo, bet ypatingo

Kartais norisi ir taip. 

 Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
 Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Oct 16, 2022, 7:51 PM, atnaujinta Oct 27, 2023, 8:56 AM

Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais

Porcijos 6. Užtruksite apie 15 min.

Reikės:

  • 3 rūkytos vištienos ketvirčių;
  • 400 g konservuotų pievagrybių;
  • 300 g konservuotų ananasų;
  • 1 poro;
  • majonezo pagal poreikį;
  • ryšelio laiškinių česnakų.

Kaip gaminti 

Vištieną supjaustome gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, ananasus kubeliais, porą žiedais.

Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais. 

„Kviečiu į virtuvę“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.