Varškės ir rikotos apkepas su obuoliais: atrodys puikiai ant vakarienės stalo

Pamėgau vėsiais vakarais šeimą palepinti šiltu varškės apkepu. Ir vis kaskart kepu kitokį. Šiandien varškės apkepas su rikota ir obuoliais. Tikrai labai skanus ir vertas dažnai puikuotis ant vakarienės stalo.

Varškės ir rikotos apkepas su obuoliais.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Varškės ir rikotos apkepas su obuoliais.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Varškės ir rikotos apkepas su obuoliais.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Varškės ir rikotos apkepas su obuoliais.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Dec 11, 2023, 4:38 PM

Porcijos 4.

Užtruksite apie 1 val.

Reikės:

  • 250 g varškės;
  • 250 g rikota sūrio;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 3 obuolių;
  • 3 v. š. ryžių miltų.

Kaip gaminti

Varškę, rikotą, cukrų ir kiaušinius sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į varškės masę. Ten pat suberiame ryžių miltus. Masę gerai išmaišome ir supilame į kepimo indą išteptą sviestu. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo