Kaip sunokinti kietą lyg akmuo avokadą?

Avokadus mėgstame ir dėl skonio, ir dėl daugybės naudingųjų medžiagų, kurių yra šiuose vaisiuose.

Avokaduose yra labai daug vertingų medžiagų.<br>123rf nuotr.
Avokaduose yra labai daug vertingų medžiagų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-19 19:38, atnaujinta 2018-01-08 18:03

Tačiau šiandien užsimanę salotų ar kokteilio su avokadais ir nuėję jų nusipirkti į prekybos centrą veikiausiai negalėsite gardžiuotis šiais patiekalais nei tą pačią dieną, nei kitą. Avokadai dažniausiai parduodami dar nesunokę – kieti tarsi akmenys.

Kaip pagreitinti avokadų nokimo procesą?

Tereikės popierinio maišelio ir banano. Sudėkite abu vaisius, uždarykite maišelį ir palikite. Tikrinkite kiekvieną dieną, kol pamatysite, kad avokadas tapo minkštas. 

Pažiūrėkite trumpą vaizdo siužetą, kurį sukūrė tikri avokadų žinovai meksikiečiai.

O gal žinote kitų patarimų?

Nepraleiskite naujienų – lankykitės lrytas.lt svetainėje „SKONIS“ arba tapkite mūsų draugu „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.