„Real“ gynėjas Pepe: J.Mourinho turi pažiūrėti į veidrodį

Nors Jose Mourinho dar 2013-ųjų vasarą paliko Madridą, jo vardas iki šiol skamba „Real“ žaidėjų lūpose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:20 PM

„Real“ gynėjas portugalas Pepe nepraleido progos įgelti buvusiam savo treneriui, antradienio vakarą kalbėdamas per radio stoties „Onda Cero“ laidą.

Šį sezoną Londono „Chelsea“ treniruojantis J.Mourinho sukėlė „Real“ žaidėjų pyktį, kai pastarąją savaitę pareiškė, jog Madrido komandos drabužinėje jis turėjo „vieną merginą, kuri nuolat žiūrėdavo į veidrodį prieš eidama žaisti rungtynių“.

„Mourinho tikriausiai yra vienintelis asmuo, kuris kai atsikelia ryte, niekuomet nepasižiūri į veidrodį (….). Ancelotti (dabartinis „Real“ treneris – Red.) mums suteikė daug pasitikėjimo ir ramybės“, – kalbėjo Pepe.

Gynėjas iš Portugalijos taip pat paaiškino, kodėl praėjusį sezoną jis nuolat viešai gynė „Real“ vartininką Ikerą Casillasą, kai šis pateko į J.Mourinho nemalonę.

„Aš tai dariau ne todėl, kad jo pavardė Casillas, bet todėl, kad jis yra mano komandos draugas. Ir todėl, kad jis labai daug nusipelnė „Real“ klubui“, – teigė Pepe.

Galiausiai „Real“ gynėjas prakalbo ir apie savo reputaciją.

„Mano mamai tikrai nėra lengva klausytis, kad jos sūnus yra žudikas. Aš juk nepadariau jokio nusikaltimo, – teisinosi Pepe, nuolat sulaukiantis kritikos dėl grubaus žaidimo. – Aš nesuprantu, kas tą dieną įvyko („Real“ gynėjas 2009-ųjų balandį per Ispanijos lygos mačą su „Getafe“ buvo išvytas iš aikštės, kai kelis kartus spyrė varžovų puolėjui Casquero į kojas ir nugarą, o išeidamas iš aikštės kumščiu dar kirto ir kitam varžovui – Red.). Mėginu suprasti, bet iki šiol negaliu paaiškinti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.