Valdas Urbonas paskirtas vyriausiuoju „Trakų“ treneriu

V.Urbonas neseniai buvo tapęs klubo plėtros direktoriumi.<br>D.Umbraso nuotr.
V.Urbonas neseniai buvo tapęs klubo plėtros direktoriumi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-12-10 15:38, atnaujinta 2018-01-19 12:21

Antradienio vakarą Trakuose vykusios „Trakų“ futbolo komandos sezono uždarymo šventės pagrindine žinia tapo apie naująjį vyriausiąjį trenerį. Juo paskirtas prieš mėnesį prie klubo prisijungęs daugkartinis šalies A lygos nugalėtojas Valdas Urbonas.

Daugkartinis A lygos nugalėtojas darbą „Trakuose“ pradėjo nuo plėtros direktoriaus posto, o sezono uždarymo metu komandai buvo pranešta, kad patyręs specialistas nuo kito sezono dirbs vyriausiuoju treneriu.

„Iškilmingai uždarėme pasibaigusį sezoną ir tuo pačiu pradėjome naują. V.Urbonas – labai patyręs specialistas, su jo atėjimu siejame daug vilčių ir aukščiausių siekių“, – sakė senosios sostinės klubo prezidentas Janas Nevoina.

Pasak pranešimo, naujasis treneris pasiruošimą 2015 metų A lygos sezonui pradės jau sausio 6 dieną.

„Gyvenimas susideda iš akimirkų. Kartais teigiamų, o kartais neigiamų. Labai noriu tikėti, kad Pakruojyje gauta skaudi pamoka mums padės kitą sezoną pasiekti tuos tikslus, kurių šiemet nepavyko įgyvendinti“, – sakė V.Urbonas.

Sezono uždarymo šventėje net trys asmeniniai apdovanojimai buvo įteikti šiemet į Lietuvos nacionalinės rinktinės stovyklą pakviestam Justinui Januševskiui. Jam įteikti diplomai už darbštumą (3150 sužaistų minučių A lygoje), už progresą (labiausiai patobulėjusį futbolininką) bei už „Skrydį Olimpo link“ (už patekimą tarp geriausių vienuolikos A lygos jaunųjų žaidėjų).

Patys futbolininkai prieš renginį atidavė savo balsus, rinkdami komandos geriausią žaidėją bei komandos sielą. Pirmos nominacijos laimėtoju tapo Vytautas Lukša (vos vienu balsu aplenkęs Jurijų Kendyšą), antrosios – Tadas Labukas.

Metų sirgaliumi (už tai, kad pasauliui parodė, kaip reikia švęsti įvarčius) pripažintas Dmitrijus Koubas, o metų sausuoliu – Tadas Kauneckas (už 500 minučių, per kurias į jo vartus nekrito nė vienas įvartis), metų universalu – Darius Miceika (už žaidimą beveik visose aikštės pozicijose).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.