V. Urbono „Trakai“ sutrypė vos judantį „Utenį“

Rungtynių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2015, 3:51 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 2:33 PM

Valdo Urbono auklėtiniai įsibėgėjo. Lietuvos futbolo A lygoje „Trakai“ iškovojo trečiąją pergalę iš eilės, kai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione 5:1 sutriuškino Utenos „Utenio“ komandą. Lygos debiutantams tai buvo ketvirtoji nesėkmė.

„Trakai“ į priekį išsiveržė dar 13 minutę, kai įmušė Ronaldas Solominas. O tada – dar prieš pertrauką – siautėti pradėjo Davidas Aršakijanas. Jis įmušė 31 minutę ir dar kartą pasižymėjo 39-ąją. 79 minutę D.Aršakijanas įmušė trečiąjį įvartį.

69 minutę puikiai sužaidė Deividas Česnauskis, vėliau atidavęs kamuolį Jurijui Mamajevui, kuris užtikrintai nukreipė kamuolį į vartus.

Utenos komanda 80 minutę įmušė paguodos įvartį, kai ataką puikiai iš toli užbaigė Mykolas Krasnovskis. Beje, tai buvo vienintelis svečių smūgis į vartų plotą.

„Utenis“ savo sąskaitoje turi vos vieną tašką, kurį iškovojo praėjusiame ture, kai 1:1 sužaidė su Marijampolės „Sūduva“.

„Trakai“ sezoną pradėjo sunkiai – iš pradžių ekipą 5:1 sutriuškino Klaipėdos „Atlantas“, o tada V.Urbono ekipa su Pakruojo „Kruoja“ sužaidė 1:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.