Futbolo kuriozai, 2015 metais susprogdinę juoko bombą internete

Futbolas – populiariausias sportas pasaulyje, nuolat sirgaliams dovanojantis įsimintus epizodus – nuo įspūdingų įvarčių, fantastiškos kamuolio valdymo technikos, pergalės džiaugsmo ir šėlsmo tribūnose.

„Brondby“ žaidėjos išgarsėjo šia nuotrauka.<br>Instagram nuotr.
„Brondby“ žaidėjos išgarsėjo šia nuotrauka.<br>Instagram nuotr.
Bilietas į nevykusias rungtynes.<br>Instagram nuotr.
Bilietas į nevykusias rungtynes.<br>Instagram nuotr.
„Brondby“ žaidėjos išgarsėjo šia nuotrauka.<br>Instagram nuotr.
„Brondby“ žaidėjos išgarsėjo šia nuotrauka.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-01-04 18:40, atnaujinta 2017-06-11 22:30

Tačiau dažnai įvykiai futbolo aikštėje gali ir prajuokinti. Pateikiame praėjusių metų juokingus nutikimus futbolo aikštėsė visame pasaulyje.

Metų pokalbis

Tai buvo tiesiog eilinis mačas tarp dviejų ekipų, kol vienos iš jų žaidėjas Vladimiras Kozlenko nepradėjo mačo metu tiesiog kalbėti telefonu. Vėliau kalbėta, kad futbolininkas sprendė šeimos problemas.

Metų sienelė

Ketvirtoje pagal stiprumą Prancūzijos futbolo lygoje „Nice“ ekipos vartininkas paliko savo vartus, o juose išrikiavo futbolininkų sienelę. Ir tai padėjo – baudos smūgį galva atrėmė vienas iš žaidėjų.

Metų reakcija

Steve'as Mandanda išlaikė susikaupimą ir po mačo – duodant interviu priešininkų sirgaliai į „Marseille“ klubo vartininką paleido vandens butelį. Jį pagavęs žaidėjas atsigerti pasiūlė žurnalistui.

Metų gudrybė

Kol jaunieji Makedonijos futbolininkai mačo pabaigoje džiaugėsi pergalingu įvarčiu, Gibraltaro žaidėjai sugalvojo įžaisti kamuolį ir įmušti įvartį. Teisėjas tai leido, o įmušusi įvartį Gibraltaro jaunių rinktinė žengė į tolimesnį etapą.

Metų įvartis

Jordanijos futbolo pirmenybėse net vartininkai sugeba pelnyti įvarčius per save – tiesa, į savus vartus.

Metų protestas

„Simurga“ futbolo klubo žaidėjai surengė protestą mačo metu – dėl negaunamų atlyginimų žaidėjai tiesiog susėdo ant žemės ir sėdėjo.

Metų šventė

Ši dalis skirta ne juokui, o susižavėjimui – Diuseldorfo „Fortuna“ klubo sirgaliai įspūdingai paminėjo 120-ąjį klubo gimtadienį.

Metų technika

Katare futbolo kamuolį teisėjams atveža.. radijo bangomis valdoma mašinėlė.

Metų šou

Britų Komikas Lee Nelsonas surengė geriausią metų šou, kai paleido daugybę dolerių į Seppą Blatterį spaudos konferencijos metu.

Metų išgelbėjimas

Graikijos antroje lygoje du aikštės darbuotojai parodė, kaip negalima išnešti susižeidusio žaidėjo.

Metų pabėgimas

Per „Groningen“ futbolo klubo namų mačą neapsikentusi mergina nutarė pati pasipiršti vaikinui – ir tai ji padarė matant visam stadionui. Iš pradžių kantriai klausęs mylimosios, galiausiai vyras nusprendė pabėgti.

Metų nuotrauka

Tūkstančiai teigiamų reakcijų internete, pasidalinimų ir dėmesio – „Brondby“ moterų futbolo ekipa tik norėjo atšvęsti čempionų titulą, tačiau tapo įžymybėmis.

Metų mačas

Anglijos futbolo taurės turnyre „Accrington“ futbolo ekipa, žaidžianti ketvirtajame šalies divizione pralaimėjo trečiosios lygos komandai ir nesulaukė istorinio šanso žaisti prieš „Manchester United“ ekipą.

Tačiau klubo vadovai vis tiek išleido 250 bilietų į rungtynes, kurios neįvyko. Kiekvieną bilietą jie pardavė už 20 svarų – bilietai išparduoti per mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.