„Trakų“ futbolo klubą sustiprino du naujokai

Italijoje naujam sezonui besiruošiantys „Trakų“ futbolininkai naująjį sezoną pradės savo gretose turėdami gynėją Arūną Klimavičių ir atraminį saugą Martyną Dapkų. Pirmasis į Lietuvą grįžta po ilgų klajonių po užsienio klubus, antrasis – praėjusį sezoną atstovavo Kauno „Stumbrui“.

Rex features/Vida press nuotr.
Rex features/Vida press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkt.lt

2016-01-28 13:37, atnaujinta 2017-06-09 23:45

„Nebebuvo prasmės laukti. Jie abu vos per pora draugiškų rungtynių įrodė, jog yra verti vilkėti „Trakų“ marškinėlius. Arūno koziriai – patyrimas ir universalumas. Žiūrint iš mūsų pusės, radome tinkamą pakaitalą jo brolio Lino netekčiai.

Martynas turi nemažai panašumų į Roką Stanulevičių, kuris išvyko į Izraelį. Mums reikėjo dar vieno atraminio saugo, dėl to su juo ir sukirtome rankomis“, – sprendimus komentavo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis, pažadėjęs, kad tai ne paskutiniai komandos naujokai.

A.Klimavičius per savo karjerą kartą su Panevėžio „Ekranu“ yra tapęs šalies čempionu, M.Dapkus – A lygoje žaidė vos vieną sezoną ir jame su „Stumbru“ liko septintas.

„Pasirinkimas paprastas. Visada smagu atstovauti komandai, kuri šalyje kovoja dėl aukščiausių apdovanojimų. Be to, turi iškovojusi kelialapį į UEFA Europos lygą.

Per tas kelias savaites turėjau galimybę įsitikinti, jog patekau į puikų kolektyvą, su kuriuo galime nuveikti šį tą įdomaus. Tokį tikslą ir keliu – įsitvirtinti starto sudėtyje bei parodyti dar geresnius rezultatus nei pernai“, – savo pasirinkimą dėstė M.Dapkus.

Tiek jam, tiek A.Klimavičiui anksčiau yra tekusi garbė vilkėti ir nacionalinės rinktinės marškinėlius. A.Klimavičius tai darė keturiasdešimt vieną kartą, M.Dapkus – vieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.