„Trakų” komandoje prieš atsakomąsias rungtynes Makedonijoje vyrauja ramybė

Įspūdingiausią sezoną savo karjeroje žaidžiantis Ignas Plūkas šį ketvirtadienį turės dar vieną super misiją – gelbėti savo komandą, padėti iškovoti kelialapį į UEFA Europos lygos atkrintamųjų atrankos varžybų etapą bei Lietuvai surengti dar vieną futbolo šventę.

"Trakų" komanda prieš atsakomąsias rungtynes Makedonijoje jaučiasi ramiai<br>T.Bauro nuotr.
"Trakų" komanda prieš atsakomąsias rungtynes Makedonijoje jaučiasi ramiai<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 4:52 PM, atnaujinta Aug 1, 2017, 4:53 PM

Trakai” pirmąsias rungtynes prieš „Shkendija” klubą laimėjo 2:1, makedonai neteko dviejų diskvalifikuotų žaidėjų, tačiau būtent jie specialistų yra įvardinami poros favoritais. Tiesa, riteriams tokia dalia teko tiek žaidžiant prieš škotų „St.Johnstone”, tiek – prieš švedų „Norrkoping”.

„Neabejoju, kad rungtynės emociškai bus labai sunkios. Kita vertus, nemanau, kad bus sunkiau nei per pirmuosius du etapus. Visi žinome, ko einame į aikštę, vieni kitais tikime ir pasitikime. Be to, esame vienas kumštis, viena didelė šeima, kuri tokiose situacijose nepasimeta.

Mes nei prieš vieną komandą nebuvome laikomi favoritais, tad mums čia ne naujiena. Žinome, ką turime padaryti ir į jokias aplinkines kalbas nereaguojame. Aš asmeniškai manau, kad prieš atsakomąsias rungtynes ryškių favoritų nėra”, – sakė I.Plūkas, kuris su komanda jau šį vakarą (antradienį) pajuda į Baltarusijos sostinę Minską, o iš ten rytoj (trečiadienio) ryte skris į Makedoniją.

„Shkendija” namų rungtynes žais ne gimtajame Tetove, o už 200 kilometrų esančiame Strumicos mieste. Jame ketvirtadienį sinoptikai prognozuoja 36 laipsnių kaitrą, o rungtynės vietos laiku numatytos 17.00 valandą (Lietuvos laiku – 18.00 val.).

„Neįsivaizduoju, kaip kovosime su karščiu, bet faktas, kad bus labai karšta. Namų darbus padarėme neblogai, analizavome pirmąsias rungtynes, o ar padarėme išvadas, pamatysime ketvirtadienį. Kad ir kokios geros buvo „St.Johnstone” ir „Norrkoping” komandos, „Shkendija”, manau, už jas yra stipresnė”, – dėstė I.Plūkas.

Jau penktadienį paaiškės, koks varžovas laimėjusios komandos lauks lemiamame UEFA Europos lygos atrankos etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.