UEFA Tautų lygoje – elitinių Europos rinktinių dvikovos

Ispanija – Anglija, Prancūzija – Vokietija. Šios futbolo milžinų rinktinės kovos tarpusavyje UEFA Tautų lygos rungtynėse.

 Ispanai mes iššūkį anglams.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Ispanai mes iššūkį anglams.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-15 11:21

Ispanų ir anglų dvikova vyks pirmadienį 21.35 val. Tokiu pat laiku antradienį – prancūzų ir vokiečių mūšis.

Po fiasko pasaulio čempionate Ispanijos komanda reabilituojasi Tautų lygoje. Ši rinktinė A lygos 4-oje grupėje surinko maksimalų taškų skaičių (6) ir užima pirmąją vietą. Ispanai svečiuose 2:1 palaužė Angliją, o namie net 6:0 nušlavė pasaulio vicečempionus kroatus.

Anglija ir Kroatija turi po vieną tašką. Šios ekipos Kroatijoje sužaidė 0:0. Dėl geresnio įmuštų ir praleistų taškų santykio anglai rikiuojasi antri, o kroatai – treti.

1-oje grupėje pirmauja pasaulio čempionai Prancūzijos futbolininkai. Jie 0:0 išvykoje baigė mačą su Vokietija, o savo aikštėje 2:1 privertė pasiduoti Nyderlandų rinktinę. Pastaroji praėjusiame ture namie netikėtai net 3:0 sutriuškino vokiečius.

Nyderlandai sukaupė 3 taškus ir žengia antri, o Vokietijos komandos sąskaitoje – vos vienas taškas. Ši ekipa grupėje užima paskutinę, trečiąją, vietą.

Paskutines vietas grupėse užėmusios rinktinės iškris į B lygą.

Latviai žaidžia silpniausioje D lygoje, bet ten neblizga. Mūsų kaimynai 1-oje grupėje per trejas rungtynes sukrapštė du taškus. Jie 0:1 nusileido Gruzijai, 1:1 sužaidė su Kazachstanu ir nesugebėjo įveikti Andoros – 0:0. Gruzinai turi 9 taškus, o kitos trys minėtos rinktinės – po 2. 

Lietuviai C lygos 4-oje grupėje dar nesurinko nė taško. Jie pralaimėjo visas ketverias rungtynes ir labai realu, kad iškris į D lygą. Serbų kraityje – 8 taškai, juodkalniečių – 7, rumunų – 6.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.