Geriausio Lietuvos futbolininko E. Šetkaus patarimas: „Sunkias akimirkas paverskime privalumais“

Geriausias Lietuvos futbolininaks Ernestas Šetkus, duodamas komentarą „Radiocentre“ transliuojamai laidai „Žvaigždė ant sofos“, papasakojo apie gyvenimą karantino sąlygomis bei savo kasdienę rutiną.

Ernestas Šetkus pasidalino patarimais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ernestas Šetkus pasidalino patarimais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2020, 8:11 AM, atnaujinta Apr 15, 2020, 9:16 AM

„Izraelyje situacija tokia pati, kaip ir daugelyje pasaulio šalių. Šalyje įvestas karantinas, visos parduotuvės bei pramogų centrai uždaryti, dirba tik maisto parduotuvės ir vaistinės. Galbūt esminis skirtumas tas, kad Izraelyje nuo namų galima nutolti tik per 100 metrų. Jeigu pareigūnai pamato žmogų slapinėjantį mieste, iškarto jį sustabdo ir pradeda klausinėti. Jei tas žmogus yra nutolęs nuo savo namų per 100 metrų – jam skiriama bauda.

Nuo kovo vidurio visi sporto renginiai yra sustabdyti, nevyksta nei rungtynės, nei treniruotės. Tenka sportuoti namuose. Visada stengiuosi vadovautis posakiu – „silpnas akimirkas paversk privalumais“, todėl šiuo metu didelį akcentą dedu ant tų sričių, kurių nepavyksta tobulinti treniruočių metu“, – teigė geriausias šalies futbolininkas.

Paklaustas apie lūžusią ranką ir jos dabartinę būklę, E.Šetkus išliko pozityvus ir tikisi geriausio.

„Su ranka viskas turėtų būti gerai, jau sportuoju, darau atsispaudimus. Tikiuosi, kad „žaidžiant su kamuoliu“ lūžio pasėkmių nejausiu, tačiau tai galėsiu įvertinti tik pilnaverčių treniruočių metu. Vis dėlto, rankos yra pats svarbiausias mano profesijos įrankis.

Atsiradus laisvam laikui, stengiuosi jį praleisti su šeima. Turiu 3 metų dukrą ir šiuo metu visas gyvenimas sukasi aplink ją. Palaikydamas dukrai kompaniją išmokau daug naujų dalykų, taip pat pradėjau tobulinti piešimo įgūdžius, leidžiam laiką kartu ir noriu visuomet palaikyti jai kompaniją.

Valandai arba kelioms į rankas paimu konsolės pultelį, žaidžiu virtualų futbolą. Taip pat dabar puikus laikas skaitymui. Pats mėgstu skaityti knygas, todėl rekomenduočiau Jo Nesbo detektyvinių knygų rinkinį“, – apie pagrindinius užsiemimus karantino metu pasakojo nacionalinės rinktinės vartininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.