Vokietijos rinktinę Tautų lygoje nubaudė teisėjo pavėluotas sprendimas – Anglija išsigelbėjo Miunchene

Kol Turkija Tautų lygos mače negailėstingai daužė Lietuvos futbolininkus, A lygos 3-ioje grupėje dėl pergalės varžėsi du futbolo grandai – Vokietija ir Anglija. Pirmojo turo mačuose šioms ekipoms ne itin sekėsi – anglai pralaimėjo vengrams 0:1, o vokiečiai lygiosiomis 1:1 sužaidė su Italija. Nors abi rinktinės galvojo apie pergalę Miuncheno „Allianz arena“ stadione, jos išskyrė taikiai 1:1 (0:0).

H.Kane’as <br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
H.Kane’as <br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2022, 12:14 AM

Vokietija antrojo kėlinio pradžioje po galingo J.Hofmanno smūgio išsiveržė į priekį ir pastoviai siekė pelnyti ir antrąjį.

84 minutę besiveržiančio į vokiečių baudos aikštę Harry Kane'o koją lietė varžovų gynėjas ir anglas krito. Tačiau arbitro švilpukas tylėjo, o vokiečiai vos nesurengė greitos kontratakos.

Vis dėlto, kai kamuolys jau britų pusėje atsidūrė užribyje, arbitras pasikalbėjo su VAR sistemos teisėjais, po kelių minučių peržiūrėjo pats vaizdo įrašą ir galiausiai skyrė 11 metrų baudinį į vokiečių vartus. Pats H.Kane'as ir jį realizavo.

Vokietijos rinktinei vadovaujant Hansui-Dieteriui Flickui ši ekipa jau nepralaimi 12 mačų iš eilės. Tiesa, dabar vokiečiai tenkinasi trimis lygiosiomis iš eilės – kontroliniame mače su Nyderlandais, su Italija ir su Anglija.

Tautų lyga

A lyga 3-ioji grupė

Anglija – Vokietija 1:1

Italija – Vengrija 2:1

B lyga 3-ioji grupė

Suomija – Juodkalnija 2:0

Bosnija ir Herzegovina – Rumunija 1:0

C lyga 1-oji grupė

Farerų salos – Liuksemburgas 0:1

Lietuva – Turkija 0:6

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.