Futbolo „klounada“ Graikijoje – prisigėrę ir į konfliktus įsivėlę Lenkijos teisėjai prieš rungtynes dingo

Sekmadienį aukščiausioje Graikijos lygoje laukia Atėnų AEK ir Salonikų „Aris“ dvikovą, tačiau rungtynėms turintys teisėjauti lenkai... dingo.

 Pawelas Raczkowskis<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Pawelas Raczkowskis<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2023, 3:04 PM, atnaujinta Apr 9, 2023, 11:00 PM

SDNA praneša, jog lenkų teisėjai – Pawelas Raczkowskis, Radoslavas Siecka, Adomas Kupcikas ir VAR prižiūrintis Krzysztofas Jakubikas šeštadienį jau skrydžio metu iš Lenkijos įsivėlė į konfliktus su graikais.

Alkoholio padauginę teisėjai lėktuve vienas kitam kalbėjo neįtikėtinus dalykus apie Graikijos futbolo užkulisius.

Neapsikentęs vienas graikų keleivis pasakė arbitrams, kad šiuos puikiai supranta ir tuomet prasidėjo konfliktas. Pagrindinis rungtynių teisėjas išlipęs iš lėktuvo laukė keliavusio vyro su sūnumi, kad išaiškintų santykius.

Atsiimdamas bagažą lenkas provokavo du graikus ir nedvejodamas spjovė tėvui į veidą. Galiausiai į konfliktą įsikišo policija, kuri atskyrė graikus ir lenkus.

Teisėjai pranešė, kad vakare jie kelias į klubą pasilinksminti, o padėtis buvo tokia apgailėtina, kad tai pastebėjo net ketvirtas teisėjas, nuėjęs į viešbutį jų pasiimti!

Atėjus sekmadieniui ir artėjant rungtynėms atsirado nauja bėda. Lenkijos teisėjai... dingo, o virš rungtynių pakibo didelis klaustukas.

Rungtynės numatytos 18 valandą, o Graikijos futbolo federacija aiškaus sprendimo neturi, tik praneša, kad jei teisėjai pasirodys, prieš rungtynes jie bus patikrinti su alkotesteriu.

Tačiau kiek vėliau lenkas kalbėdamas su SDNA paskelbė visiškai kitokią istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.