M. Greenwoodo sugrįžimas į futbolo aikštelę pažymėtas niekinančiomis skanduotėmis

„Osasuna“ klubui gresia bausmė po to, kai sekmadienio Ispanijos futbolo čempionato rungtynėse su „Getafe“ sirgaliai skyrė niekinančias skanduotes Masonui Greenwoodui.

 M.Greenwoodas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 M.Greenwoodas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2023, 10:05 PM

„Getafe“ sekmadienį išvykoje 3:2 įveikė „Osasuna“ futbolininkus, tačiau labiausiai aptarinėjamu rungtynių dalyku tapo M.Greenwoodo išleidimas į aikštę 77-ąją minutę.

Iš „Manchester United“ skolinamas puolėjas stadione buvo sutiktas skanduote „Greenwoodai, mirk“.

Po rungtynių „Osasuna“ treneris Jogoba Arrasate pasmerkė tokias skanduotes, tačiau atkreipė dėmesį ir į šeimininkų skanduotes.

„Saknduotės „Velniop Osasuna“ buvo labai blogos, kaip ir prieš M.Greenwoodą. Jis yra žaidėjas, kur galiausiai teisingumo sistema pasakė savo žodį. Jis yra labai geras žaidėjas. Bet jei kalbame apie skanduotes, turėtume kalbėti apie visas“, – teigė „Osasuna“ treneris.

M.Greenwoodui tai buvo pirmosios rungtynės po 19 mėnesių pertraukos. 21-erių futbolininkas buvo suspenduotas „Manchester United“ komandoje, kuomet anglas sulaukė kaltinimų iš savo merginos dėl išprievartavimo.

Jungtinės Karalystės prokuratūra galiausiai išteisino jaunąjį futbolininką, tačiau paviešinti įrašai didžiajai daliai žmonių nekėlė abejonių, jog M.Greenwoodas iš tiesų išprievartavo ir smurtavo prieš savo merginą.

Būtent dėl šios priežasties galiausiai „Manchester United“ klubas nusprendė negrąžinti žaidėjo į savo komandą, o išnuomoti „Getafe“ klubui.

Pranešama, kad „La Liga“ pradės teisinį ir drausminį tyrimą dėl „Osasuna“ gerbėjų skanduočių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.