Lietuvos teisėjai dirbs UEFA Čempionų lygos rungtynėse Glazge

Donato Rumšo vadovaujama teisėjų brigada sulaukė ypatingo įvertinimo – ją regėsime šio trečiadienio UEFA Čempionų lygos rungtynėse Škotijoje.

 Lietuvos teisėjai dirbs UEFA Čempionų lygos rungtynėse Glazge<br> LFF nuotr.
 Lietuvos teisėjai dirbs UEFA Čempionų lygos rungtynėse Glazge<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LFF.lt

Oct 2, 2023, 7:01 PM, atnaujinta Oct 2, 2023, 7:02 PM

„Celtic Park“ stadione rungsis E grupės komandos – Glazgo „Celtic“ ir Romos „Lazio“. Rungtynės Lietuvos laiku prasidės 22:00 valandą.

Šios dvikovos teisėjų brigadą sudarys Donatas Rumšas, asistentai Aleksandr Radiuš ir Dovydas Sužiedėlis, kurie vakar darbavosi LFF taurės finalo rungtynėse tarp „TransINVEST“ ir „Šiauliai“ komandų. Į Glazgą taip pat išvyks rezervinis teisėjas Robertas Valikonis.

Lietuviams talkins Juanas Martinezas Munuera iš Ispanijos bei Rojus Reinšreiberis iš Izraelio, kuriems patikėtos VAR peržiūros funkcijos.

Šių varžybų E grupėje taip pat žaidžia Madrido „Atletico“ ir Roterdamo „Feyenoord“. Komandos trečiadienį sužais savo antrojo turo rungtynes.

Pažymėtina, kad „Celtic“ pirmame ture išvykoje 0:2 nusileido „Feyenoord“ komandai, o „Lazio“ namų stadione išplėšė lygiąsias 1:1 rungtynėse prieš „Atletico“.

Tarptautinio paskyrimo šią savaitę sulaukė taip pat teisėja Jurgita Mačikunytė su asistente Guoste Jonikaite. Lietuvės paskirtos į UEFA Europos merginų iki 17 metų čempionato atrankos turnyrą Kosove, kuriame spalio 3–9 dienomis rungsis Armėnijos, Kosovo, Sakartvelo ir Šiaurės Makedonijos rinktinės.

Antradienį Jurgita Mačikunytė ir Guostė Jonikaitė darbuosis Kosovo ir Armėnijos komandų rungtynėse, penktadienį – Kosovo ir Sakartvelo komandų rungtynėse, pirmadienį – Armėnijos ir Sakarvelo komandų rungtynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.