EUROLYGA 2023

A. Paulauskas: „Apmaudu, kad taip greitai turime palikti čempionatą“

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė Europos moterų krepšinio čempionate paskutinėse rungtynėse įveikė grupės lyderes Baltarusijos krepšininkes bei baigė savo pasirodymą Prancūzijoje. Lietuvaitės, patyrusios dvi nesėkmes ir iškovojusios vieną pergalę, D grupėje užėmė paskutinę vietą ir antradienį grįš į Lietuvą.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Algirdas Paulauskas apgailestavo, kad komandai taip greitai baigėsi Europos čempionatas.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Algirdas Paulauskas apgailestavo, kad komandai taip greitai baigėsi Europos čempionatas.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 7:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:39 AM

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneris Algirdas Paulauskas teigė, kad pergalė jaunoms žaidėjoms suteiks pasitikėjimo savo jėgomis.

„Šis mačas neturėjo jokios svarbos abejoms komandoms, tačiau jų patirtis bus naudinga ateičiai. Laimėti bet kokiu atveju yra malonu. Manau, mūsų jaunoms krepšininkėms reikėjo šios pergalės, nes laimint įgyjamas pasitikėjimas savo jėgomis.

Žinoma, liūdna, kad mums turnyras baigėsi taip greitai“, - po mačo teigė A. Paulauskas.

„Svarbu, kad mūsų jaunos krepšininkės žaistų stipriose komandose, kurios varžosi Eurolygos ar Europos taurės turnyruose ir ten kauptų patirtį. Jei jos nežais stipriose ekipose, krepšininkės netobulės“, - po mačo oficialiam krepšinio čempionato portalui teigė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris A. Paulauskas.

Lietuvos rinktinės krepšininkė Kamilė Nacickaitė po mačo teigė, kad ekipa nejautė atsakomybės ir tai padėjo iškovoti pergalę: „Kadangi neturėjome jokių šansų patekti į kitą etapą, nejautėme jokio spaudimo. Tiesiog demonstravome savo žaidimą, matėsi komandiniai veiksmai ir Prancūziją paliekame iškovojusios pergalę.

Rungtynėse su Baltarusija mes pataikėme ir geriau gynėmės“, - teigė 11 taškų į Baltarusijos krepšį įmetusi K. Nacickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.