EUROLYGA 2023

Timas Duncanas baigti karjeros dar neskuba

Dar prieš mūšių su „Miami Heat“ seriją sirgaliai svarstė, ar šis NBA finalas netaps paskutiniuoju Timui Duncanui. 38 metų „San Antonio Spurs“ veteranas penktą kartą tapo NBA čempionu. Jis buvo visų penkių šio klubo triumfų liudininku, rašo espn.com.

T.Duncanas penktąjį kartą tapo NBA čempionu.<br>AP nuotr.
T.Duncanas penktąjį kartą tapo NBA čempionu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:08 PM

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį „Spurs“ 104:87 nugalėjo „Heat“ ir NBA finalo seriją iki keturių pergalių baigė 4:1.

Dar po praėjusio sezono, kai „Spurs“ ekipa finale pralaimėjo LeBronui Jamesui ir kompanijai, buvo daug svarstoma, ar išliks Didysis San Antonijaus trejetas. Jame jauniausias – Tony Parkeris. Prancūzui – 32-eji. Manu Ginobiliui – 36-eri, tad visų akys nukrypo į T.Duncaną.

Šiemet – ne išimtis.

„Dabar dar nesu nusprendęs. Kai reikės, priimsiu sprendimą. Nesakau, kad baigiu karjerą. Nesakau, kad nebaigiu. Nieko nesakau. Visada kartojau, kad jeigu jausiu, jog galiu būti naudingas, žaisiu. Dabar taip jaučiuosi, tad pažiūrėsime, kas bus“, - sakė krepšininkas.

Jis kartu su „Spurs“ treneriu Greggu Popovichiumi nuo 1999-ųjų laimėjo penkis NBA trofėjus. Tiek šis klubas ir turi savo sąskaitoje. G.Popovichius visuomet pabrėžė, kad norėtų baigti karjerą kartu su T.Duncanu. Pastarasis šiuo metu nėra linkęs dėti taško, o strategas kalba atvirai.

„Nesijaučiu pavargęs. Ta prasme esu pavargęs dabar, bet ne apskritai. Norėčiau ir toliau treniruoti, - sakė G.Popovichius. - Ir po šio sezono. Net nemaniau, kad galėsiu atsakyti į tokį klausimą.“

ESPN skelbia, kad T.Duncanas iki birželio 24 dienos turi informuoti komandą, ar jis ketina pasirinkti 10,3 mln. JAV dolerių vertės galimybę žaisti ir kitąmet.

T. Parkeris per konferenciją pareiškė, kad nei G.Popovichius, nei T.Duncanas karjeros baigti nežada.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar perrinktas G. Nausėda turėtų galių pakeisti Vyriausybę?