EUROLYGA 2023

Bokštas Timas karjeros nebaigs – su „Spurs“ medžios titulą

T.Duncanas nutarė likti ir kitam sezonui.<br>„USA Today Sports“/Scanpix nuotr.
T.Duncanas nutarė likti ir kitam sezonui.<br>„USA Today Sports“/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 4:41 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 4:22 AM

Timas Duncanas ir po šio sezono svarstė, ką daryti – dėti tašką ar tęsti karjerą. Galiausiai 39 metų 211 cm ūgio veteranas nutarė sužaisti savo devynioliktąjį sezoną su „San Antonio Spurs“.

Nėra abejonių, kad T.Duncaną suviliojo galimybė prieš karjeros pabaigą iškovoti šeštąjį čempionų žiedą, rašo espn.com.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

„Pagaliau turėjau galimybę pakalbėti su treneriu, – apie Greggą Popovichių „San Antonio Express-News“ sakė T.Duncanas. – Kitąmet būsiu aikštėje.“

Tokio T.Duncano sprendimo tikėjosi daugelis, tačiau pati naujiena nuaidėjo viename svarbiausių vasaros etapų, kai „Spurs“ ieško žaidėjų, kad iš naujo užtaisytų patrankas.

„Spurs“ nuo pat savo sezono pabaigos sunkiai dirbo ir dabar aktyviai vaikosi geidžiamiausią laisvąjį agentą LaMarcusą Aldridge'ą.

Treneris G.Popovichius, T.Duncanas, įžaidėjas Tony Parkeris ir lengvojo krašto puolėjas Kawhi Leonardas – visi jie trečiadienį kalbėjo su L.Aldridge'u, kai šis atvyko į susitikimą.

Per dvi pirmąsias Vasaros turgaus dienas „Spurs“ pasiekė žodinį susitarimą su dviem labai svarbiais žaidėjais. Penkerių metų maksimalų kontrakto pratęsimą, kurio vertė 90 mln. JAV dolerių, nutarė pasirašyti K.Leonardas, o Danny Greenas sutiko su ketverių metų 45 mln. sutartimi.

„Spurs“ taip pat dirba kitame fronte. Klubas laisvina algų kepurę, kad L.Aldrdge'ui galėtų pasiūlyti didžiausią sutartį. „Spurs“ jau iškeitė „centrą“ Tiago Splitterį į „Atlanta Hawks“. Aronas Baynesas greitai susies savo ateitį su „Detroit Pistons“.

Per savo 18-ąjį sezoną NBA T.Duncanas vidutiniškai pelnė 13,9 taško, atkovojo 9,1 kamuolio ir atliko 1,96 bloko per mačą.

„Spurs“ komanda pirmajame NBA atkrintamųjų etape iškrito tik po septintųjų rungtynių su „Los Angeles Clippers“.

Tuomet G.Popovichius užsiminė, kad jis, T.Duncanas ir M.Ginoboli veikiausiai sugrįš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.